Despre

Cat Music este una dintre cele mai importante case de discuri din Romania, ce are in portofoliu artisti de succes precum Cabron, Crbl, Andreea Banica, Delia, DJ Sava, Elena Gheorghe, Feli, Florin Ristei, Jo, Ilinca Bacila, George, Jukebox, Kamelia, Lidia Buble, Mandinga, Monoir, Nadir, Noaptea Tarziu, Oana Radu, Olga Verbitchi, Ruby, Smiley, Voltaj si What’s Up. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au mai facut parte trupe fenomen care au scris istorie, precum Andre, BUG Mafia, La Familia, O-Zone, N&D, Class, Ro-Mania si Valahia.

Printre recordurile obtinute de artistii Cat Music putem aminti trupa O-Zone, care a cucerit topurile internationale cu 5 milioane de unitati vandute (dintre care 1 milion numai in Japonia), si pe Cleopatra Stratan, care a primit de la celebra Guinness World Book of Records 6 premii pentru performantele atinse, dintre care putem aminti: cea mai tanara interpreta care a inregistrat un “hit” national si cea mai bine platita tanara artista.

Hit-ul “Stereo Love”, al lui Edward Maya feat. Vika Jigulina, lansat in anul 2009, a ajuns pe primul loc in topurile europene si a depasit granitele continentului odata cu ocuparea pozitiei 16 in Hot 100 America Billboard si Top 20 in US Mainstream Chart, Us Airplay Chart si US Digital Chart. In anul 2010, “Stereo Love” a primit discul de platina in SUA, Canada, Italia, Spania, Scandinavia si Germania.

In ultimii ani, piese care au depasit granitele tarii si poarta semnatura Cat Music sunt “Dalinda” (Alex Mica), “Laugh till you cry” (Faydee feat. Lazy J), “Amor” (Kamelia) si “The violin song” (Monoir & Osaka feat. Brianna). Aceste patru piese au depasit impreuna pe YouTube 250 de milioane de vizualizari si au fost licentiate in tari precum Grecia, Bulgaria, Turcia, Rusia, Italia, Germania si Spania.

Cat Music detine si cel mai puternic canal de YouTube din Romania, cu 5.4 milioane de abonati si peste 5.3 miliarde de vizualizari. Mai mult decat atat, Cat Music a avut cea mai rapida ascensiune in topul canalelor romanesti si este partener Premium YouTube.