Artisti >

Havana

Havana este un proiect infiintat in anul 2014 de Sorin Seniuc (Crush), Vanotek si Nadir. Primul single Havana este “Vanessa”, care are un iz exotic, iar refrenul in limba spaniola este o premiera pentru Nadir, artistul originar din Libia. Piesa este compusa de cunoscutii producatori Vanotek si Sorin Seniuc, iar versurile frumoasei „Vanessa” sunt semnate de Nadir si Lexi.

Dupa primul single cu iz exotic si cu un refren in limba spaniola, Havana lanseaza “Vita Bella”. Piesa este o noua premiera pentru Nadir, care canta refrenul in limba italiana. Si de aceasta data, Nadir este unul dintre compozitori, alaturi de Adriana Rusu, Vanotek, Sorin (Crush) si Alexandra Tirtirau. Cu peste 18 milioane de vizualizari in 4 luni de cand a fost lansat si unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri ale inceputului de an pe YouTube, hitul “Vita Bella” a cucerit publicul din Romania, dar a avut impact in mai multe tari din Europa: Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, tarile scandinave, Rusia, Grecia, Bulgaria.

„Que Sera, Sera” este cel de-al treilea single Havana si a fost compus de Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production si este sustinut de vocea sensibila a lui Nadir.

Din anul 2017, vocea proiectului Havana nu mai este Nadir, ci Raul Eregep, finalist KIDSing 2014 si X Factor 2016. Prima piesa lansata in noua formula este “Mon amour”. Urmatoarea piesa a fost “Danza” (feat. Erik & J.Yolo), iar in anul 2018 Havana a lansat “Vivere” (feat. Ioana Ignat).

La inceputul toamnei anului 2018, Havana a lansat “I lost you”, un feat. cu Yaar