Artisti >

Feli

Pe numele real Feli Donose, Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” si nu isi poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzica.

Cu o voce puternica, dar care emana caldura si reuseste sa poarte ascultatorul prin tot portativul de emotii umane, Feli s-a remarcat in 2012 la Vocea Romaniei, fiind unul dintre concurentii creditati cu cele mai mari sanse la castigarea concursului. Artista nu era insa la primul contact cu muzica. Ea cochetase cu toate genurile muzicale, incepand cu pop-rock in adolescenta, cand a fost atat vocea, cat si compozitoarea trupei Aliens. A lucrat alaturi de Edi Schneider (DJ Phantom), iar apoi s-a indreptat catre sfera hip-hop, unde s-a implicat in cateva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who. Toate aceste experiente au ajutat-o sa-si defineasca stilul si sa isi doreasca o cariera solo.

Din 2014, Feli a luat decizia de a se alatura echipei HaHaHa Production si sa lucreze pentru propriul proiect muzical. A cucerit repede inimile ascultatorilor cu primul sau single, „Cine te crezi”, lansat in octombrie 2014, alaturi de Cat Music. Hitul a ocupat primele pozitii in topurile muzicale, iar in 2015 a fost nominalizat la categoria Best Romanian Act din cadrul premiile MTV EMA. In plus, videoclipul a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music.

Povestea a continuat cu feat-ul lansat alaturi de BUG Mafia, “Sa cante trompetele”, iar in 2015 Feli lanseaza “Creioane colorate”, o piesa scrisa pentru toate acele momente in care ne este mai usor sa spunem ce simtim prin muzica si versuri. Single-ul este produs in studiourile HaHaHa Production, muzica este compusa de catre Feli, impreuna cu Serban Cazan si Smiley, iar versurile sunt scrise de catre artista.

In 2016, artista este nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea extraordinara a lui Feli a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”. Muzica traduce in versuri si sunete sentimente pe care altfel este greu sa le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reuseste prin piesele sale sa transmita cele mai profunde emotii si trairi. O astfel de piesa este si single-ul “Timpul”, lansat in noiembrie 2016.

In anul 2017, Feli a lansat doua piese: “Cearta arta”, alaturi de Connect-R, si “Acasa”.

In 2018, Feli a lansat “Canta”, colaborare cu Guess Who

Piese din portofoliu:

Timpul

Creioane colorate

Va urma

Cine te crezi