Artisti >

DJ Project

Daca doi DJ isi unesc fortele si coopteaza si o voce feminina de prim rang, rezultatul nu poate fi decat un proiect de top: DJ Project. In octombrie 2000, doi DJ, respectiv DJ Gino Manzotti si DJ Maxx, au hotarat sa infiinteze un proiect muzical, intitulat DJ Project. Anul urmator apare primul lor material discografic, “Experience”. In anul 2002, o noua aparitie discografica: “Spune-mi tot ce vrei”. La fel ca si in albumul de debut, vocea DJ Project a fost asigurata de Claudia Pavel, fosta componenta a trupei Candy.

Din toamna lui 2003, DJ Gino Mazotti și DJ Maxx au cooptat-o in proiectul lor pe Elena Baltagan (Ellie White) și au scos primul album in noua formula, „Lumea ta”, al treilea material discografic de la infiintare. In anul 2004, DJ Project a fost formatia romaneasca care a stationat cel mai mult in topurile radio din Romania cu o singura melodie: 40 de saptamani in Romanian Top 100 cu piesa “Lumea ta”.

In 2005, single-ul „Lumea ta” a inceput o ‘cariera europeana’, fiind promovat de Ministry of Sound, cea mai importanta casa de discuri din Europa specializata pe euro-dance. La posturile de radio din multe tari europene s-a difuzat atat melodia de bază, in limba romana sau engleza, cat si numeroase remixuri. Tot in 2005, DJ Project lanseaza un nou album, „Soapte”. Acest album a beneficiat de o tripla lansare: prima intr-un club din Timisoara, a doua la MTV Live, intr-un concert in Piața Constitutiei din București si a treia, intr-un club din capitala. Primul single extras de pe album a fost „Privirea ta”, un superhit care a cucerit topurile muzicale si a fost unul dintre hiturile anului, alaturi de cel de-al doilea single de pe album, piesa “Soapte”.

Anul 2006 a inceput in forta pentru formatie. DJ Project este desemnat “Best Romanian Dance”, in cadrul MTV Romanian Music Awards – Cluj 2006. Ulterior, trupa lanseaza varianta in limba engleza a hitului “Privirea ta – Before I Sleep”. In acelasi an, DJ Project lanseaza cel de-al cincilea album din cariera, intitulat “Povestea mea”. Acesta continea 15 piese, printre care și versiunea in limba engleza („Before I Sleep”) a superhitului „Privirea ta”. Celelalte 14 piese sunt prime auditii, printre care 3 sunt extendeduri, una este club version, iar alta este un featuring cu Jazzy. In 2006, trupa a primit premiul „Best Dance Group” la premiile Romanian Top 100, desfasurate la Bacau, iar primul extras single de pe noul album, intitulat “Inca o noapte”, ocupa prima pozitie in Romanian Top 100. Tot in 2006, DJ Project primeste la Copenhaga premiul pentru BEST ROMANIAN ACT in cadrul MTV Europe Music Awards. In acelasi an este lansat un nou single: “Esti tot ce am”.

In 2007, DJ Project primeste, pentru al doilea an consecutiv, titlul de Cea Mai Buna Trupa Dance, la premiile MTV Romania.

La finele anului 2009, DJ Project si Elena intrerup colaborarea. Giulia este noua solista a trupei. DJ Project, alaturi de Giulia, lanseaza trei piese, toate ocupa primele pozitii in topurile muzicale (“Nu”, “Regrete” și “Mi-e dor de noi”). Giulia se retrage din trupa din cauza sarcinii.

Anul 2012 aduce o noua solista, Adela Popescu. Primul single lansat in aceasta formula este “Bun ramas”. In 2013, DJ Project si Adela lanseaza doua single-uri: “Vraja ta” si “Fara tine”. In 2014, DJ Project si Adela Popescu lanseaza single-ul “Suflet vandut”, cel de-al patrulea in aceasta formula. Baietii de la DJ Project au inceput colaborarea cu Adela Popescu in luna decembrie a anului 2012, iar cu fiecare videoclip lansat au surprins publicul cu elemente inedite si continua astfel sa intretina o poveste muzicala de succes.

In 2016, dupa ce Adela Popescu a ramas insarcinata si a trebuit sa se retraga dupa 4 ani din colaborarea cu DJ Project, Gino Manzotti si DJ Maxx au lansat alaturi de Ela Rose, noua solista, single-ul “Sevraj”. Apoi urmeaza o noua piesa, “Ochii care nu se vad”,  si o noua solista, Xenia Costinar.

In anul 2017, DJ Project canta din nou cu Giulia (“O secunda”) si lanseaza alaturi de Elena Gheorghe piesa “Duminica”. Din toamna aceluasi an, vocea feminina a proiectului este Mira, iar prima lor piesa impreuna este “Omnia”.

In anul 2018, DJ Project a lansat o noua piesa alaturi de Mira, “Inima nebuna”, single ce a ajuns rapid la radio si a adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Piese din portofoliu:

Ochii care nu se vad (feat Xenia)

Sevraj (feat Ela Rose)

Suflet vandut

Vraja ta

Fara tine

Privirea ta

Inca o noapte

Nu

Regrete

Mi-e dor de noi

Inima nebuna