Despre

Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca, reprezentand unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania ultimilor 20 de ani. Are peste 30% cota de piata si un catalog impresionant ce depaseste 6.000 de piese.
De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: 3Sud Est, Andre, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele
Recorduri memorabile au fost obtinute de O-zone – care a cucerit topurile internationale cu 5 milioane unitati vandute ( din care 1 milion numai in Japonia), si Cleopatra Stratan – care a primit de la celebra Guinness World Book of Records 6 premii pentru performanţele atinse, printre care pentru cea mai tanara interpreta care a inregistrat un “hit” naţional si cea mai bine platita tanara artista.
Hitul “Stereo Love” al lui Edward Maya feat Vika Jigulina lansat in 2009, a ajuns pe primul loc in topurile europene si a depasit granitele continentului odata cu ocuparea pozitiei 16 in Hot 100 America Billboard si Top 20 in US Mainstream Chart, Us Airplay Chart si US Digital Chart. In 2010, “Stereo Love” a primit discul de platina in SUA, Canada, Italia, Spania, Scandinavia si Germania.