Artisti >

DJ Project

Daca doi DJ isi unesc fortele si coopteaza si o voce feminina de prim rang, rezultatul nu poate fi decat un proiect de top: DJ Project.

In octombrie 2000, doi DJ, respectiv DJ Gino Manzotti si DJ Maxx, au hotarat sa infiinteze un proiect muzical, intitulat DJ Project. Anul urmator apare primul lor material discografic, “Experience”.

In anul 2002, o noua aparitie discografica – “Spune-mi tot ce vrei”. La fel ca si in albumul de debut, vocea DJ Project a fost asigurata de Claudia Pavel, fosta componenta a trupei Candy.

Din toamna lui 2003, DJ Gino Mazotti și DJ Maxx au cooptat-o in proiectul lor pe Elena Baltagan (Ellie White) și au scos primul album in noua formula, „Lumea ta”, al treilea material discografic de la infiintare.

In anul 2004, DJ Project a fost formatia romaneasca care a stationat cel mai mult in topurile radio din Romania cu o singura melodie: 40 de saptamani in Romanian Top 100 cu piesa “Lumea ta”.

In 2005, single-ul „Lumea ta” a inceput o ‘cariera europeana’, fiind promovat de Ministry of Sound, cea mai importanta casa de discuri din Europa, specializata pe euro-dance. La posturile de radio din multe tari europene s-a difuzat atat melodia de bază, in limba romana sau engleza, cat si numeroase remixuri.

Tot in 2005, DJ Project lanseaza un nou album, „Soapte”. Acest album a beneficiat de o tripla lansare: prima intr-un club din Timisoara, a doua la MTV Live, intr-un concert in Piața Constitutiei din București si a treia, intr-un club din capitala.

Primul single extras de pe album a fost „Privirea ta”, un superhit care a cucerit topurile muzicale si a fost unul dintre hiturile anului, alaturi de cel de-al doilea single de pe album, piesa “Soapte”.

Anul 2006 a inceput in forta pentru formatie. DJ Project este desemnat “Best Romanian Dance”, in cadrul MTV Romanian Music Awards – Cluj 2006.Ulterior, trupa lanseaza varianta in limba engleza a hitului “Privirea ta – Before I Sleep”

Iulie 2006 – DJ Project lanseaza cel de-al cincilea album din cariera, intitulat “Povestea mea”. Acesta continea 15 piese, printre care și versiunea in limba engleza („Before I Sleep”) a superhitului „Privirea ta”. Celelalte 14 piese sunt prime auditii, printre care 3 sunt extendeduri, una este club version, iar alta este un featuring cu Jazzy.

August 2006 – trupa a primit premiul „Best Dance Group” la premiile Romanian Top 100, desfasurate la Bacau.

Septembrie 2006 – primul extras single de pe noul album, intitulat “Incă o noapte” ocupa prima pozitie in Romanian Top 100.

Noiembrie 2006 – DJ Project primeste la Copenhaga premiul pentru BEST ROMANIAN ACT in cadrul MTV Europe Music Awards. Tot in noiembrie 2006 este lansat un nou single, “Esti tot ce am”.

Mai 2007 – formația primeste, pentru al doilea an consecutiv, titlul de Cea Mai Buna Trupa Dance, la premiile MTV Romania.

La finele anului 2009, DJ Project si Elena intrerup colaborarea. Giulia este noua solista a trupei. DJ Project, alaturi de Giulia, lanseaza trei piese, toate ocupa primele pozitii in topurile muzicale. (“Nu”, “Regrete” și “Mi-e dor de noi”). Giulia se retrage din trupa din cauza sarcinii.

Anul 2012 aduce o noua solista – Adela Popescu. Primul single lansat in aceasta formula este “Bun ramas”. In 2013, DJ Project si Adela lanseaza doua single-uri: “Vraja ta” si “Fara tine”.

In 2014, DJ Project si Adela Popescu lanseaza single-ul “Suflet vandut”, cel de-al patrulea in aceasta formula. Single-ul, compus de catre David Deejay si Alex Pelin, este insotit de un videoclip regizat de catre Alex Ceasu si filmat in Palatul Ghica din Caciulati, o locatie sumbra ce completeaza mesajul de dragoste cu o tema senzationala.

Baietii de la DJ Project au inceput colaborarea cu Adela Popescu in luna decembrie a anului 2012, iar cu fiecare videoclip lansat au surprins publicul cu elemente inedite si continua astfel sa intretina o poveste muzicala de succes.

In 2016, dupa ce Adela Popescu a ramas insarcinata si a trebuit sa se retraga, dupa 4 ani, din colaborarea cu DJ Project, Gino Manzotti si DJ Maxx au lansat alaturi de Ela Rose, noua solista, single-ul “Sevraj”.

Octombrie 2016 – o noua piesa – “Ochii care nu se vad”  si o noua solista – Xenia Costinar. Tanara artista, alaturi de care DJ Project lanseaza noua piesa, Xenia Costinar, este in prezent studenta la Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sectia canto-opera (soprana lirica). La doar 20 de ani, Xenia are in palmares un numar impresionant de premii nationale si internationale, cum ar fi locul 1 in cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, “Concours Musical de France” din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul international Carl Filtch si multe altele si a sustinut concerte alaturi de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare. Piesa “Ochii care nu se vad” este compusa de catre Adi Cristescu, Gino Manzotti si Chris Mayer.

Piese din portofoliu:

Ochii care nu se vad (feat Xenia)

Sevraj (feat Ela Rose)

Suflet vandut

Vraja ta

Fara tine

Privirea ta

Inca o noapte

Nu

Regrete

Mi-e dor de noi