Artisti >

XOXO

XOXO este o trupa alcatuita din 4 fete tinere si talentate, descoperite de catre Adrian Sina, cel care semneaza si productia pieselor lansate. 

***

Primul single este lansat de catre Maya & Alexandra. Piesa “Bal de liceu” vorbeste despre primii fiori ai dragostei, emotia intalnirii cu toti colegii, bucuria petrecerii pe care nu o vei uita niciodata, fac din balul de liceu cea mai de pret amintire din perioada anilor adolescentei, videoclipul “Bal de liceu” te face martorul unui bal de poveste prin ochii celor mai cool fete din liceu. In spiritul XOXO, al prieteniei, sinceritatii si al iubirii, cele 2 adolescente, Maya si Alexa cuceresc pe toata lumea prezenta la bal, de la profesorii care par rigizi si timizi la inceput, pana la gasca de elevi prezenta la cea mai fun petrecere.

Urmeaza in 2016 single-ul si videoclipul “In grija ta”, an in care se schimba si componenta trupei. Andreea, Maria, Irina si Alexandra sunt cele 4 fete care formeaza XOXO. Primul lor videoclip impreuna este regizat de catre Anthony Icuagu si le aduce pe cele 4 adolescente intr-o poveste girl-power, despre fiorii primelor iubiri, cu intamplari funny si elemente pop-glam.

La inceputul lunii martie a anului 2016, fetele de la XOXO au inregistrat un cover al piesei “Ce are ea”, de la Delia, care a adunat in scurt timp aproape 500.000 de vizualizari pe YouTube, sute like-uri si share-uri pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/XOXO-Oficial

Hugs & kisses de la Andreea, Maria, Irina si Alexandra! #XOXO

xoxo