Artisti >

Tara

Tara, pe numle real Tara Holtea, a facut primul pas important in cariera in anul 2009, prin colaborarea cu producatorul Edward Maya si lansarea primului single “Happy for you”, feat-ul cu Liviu Hodor. Piesa a fost no. 1 in clasamentele muzicale din Romania, dar a cucerit si topurile din tari ca Marea Britanie, Benelux, Rusia + CSI, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, Grecia, Turcia, Israel, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Scandinavia si Orientul Mijlociu.

Cel de-al doilea single, ”Dream with you” (feat. Liviu Hodor), a fost lansat in premiera la Premiile Romanian Music Awards 2010, unde artista a fost votata de cititorii unui tabloid drept cantareata cu cei mai frumosi sani naturali din Romania. Piesa a primit un feedback foarte bun din partea radio-urilor din Romania, ocupand primele pozitii in clasamentele muzicale.

Anul 2011 marcheaza inceputul carierei solo a Tarei, aceasta fiind sprijinita de producatorii Alexandrei Stan de la acea vreme: Maan Studio. Tara lanseaza cel de-al treilea videoclip din cariera – ”Missing you”, in care isi dezvaluie latura feminina si sexy.

Anul 2012 i-a adus Tarei premiul pentru ”Cel mai bun debut solo” in cadrul Galei Premiilor Radar de Media. Tot in 2012, Tara lanseaza cel de-al patrulea single din cariera – “Calling for love”, ce beneficiaza si de un videoclip.

La sfarsitul anului 2013, Tara revine in industria muzicala romaneasca cu videoclipul piesei “Remember the song”, in care abordeaza o schimbare de stil inedita. Un an mai tarziu, artista a colaborat cu Sonny Flame pentru piesa “Poc”, primul ei single cu versuri in limba romana. Tot in 2014, Tara a sustinut numeroase concerte in tara si strainatate, in tari precum Turcia si Italia si a avut o aparitie incendiara in revista Playboy.

In primavara anului 2015, Tara, una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz, colaboreaza cu trupa italiana Spankers pentru o noua piesa cu versuri in limba engleza – “Dreaming”. Dupa colaborarea cu trupa italiana Spankers, tot in 2015, Tara lanseaza single-ul “Day and night”, melodie compusa si produsa de catre artistul australian Faydee.

In anul 2016, Tara Holtea, artista care ne-a obisnuit cu abordari inedite si provocatoare, lanseaza cea mai hot colaborare a verii, piesa “O Ai!” (feat. Cortes). Single-ul“ O Ai!” este compus de unii dintre cei mai in voga producatori muzicali ai momentului, DJ Sava si Connect-RUltima luna a anului 2016 aduce o noua piesa semnata de Tara, o colaborare cu rapperul Kalif. Single-ul “Prima Dragoste” este produs de cei de la Synthetic si ne prezinta o noua Tara, de data aceasta solista canta despre prima dragoste, relatie speciala in viata oricarei persoane, perioada care este cu greu uitata chiar daca timpul trece rapid.
Screen-Shot-2016-12-13-at-15.41.00