Artisti >

Sasha Lopez

Este unul dintre cei mai de succes artisti romani ai carui single-uri pot fi numite “hituri” inca din momentul lansarii.

A debutat ca  DJ  la varsta de 15 ani si, nu dupa mult timp, Serge Istrati devine  rezident in “City”- cel mai vestit club din Chisinau.

In anul 2005, impreuna cu DJ Nash, pune bazele “Studio One”- un proiect cu adevarat inovator, cu un sound nou si foarte bine primit de catre public. De-a lungul timpului, Serge a colaborat cu DJ Tom Boxer pentru “Lose control”, Fly Project pentru “Wonder Girl”, Vali Barbulescu pentru “Send your Love” si cu Edward Maya la “Out of love”.

In anul 2010, Serge pune bazele unui nou proiect – “Sasha Lopez” si lanseaza “Madam”, piesa al carei succes a depasit rapid granitele Romaniei. Tot in anul 2010, Sasha Lopez lanseaza mega-hitul “All My People”. Licentiat in intreaga lume, piesa lui Sasha Lopez a ocupat prima pozitie a topurilor muzicale din Spania, Canada, Bulgaria, America de Sud si a figurat printre primele 10 hituri in clasamentele muzicale din Germania, Austria, Elvetia sau Israel.

In anul 2012,  au urmat “Weekend” si “Everybody Feels Alright”, doua single-uri semnate Sasha Lopez, Ale Blake si Broono, ce urmeaza aceeasi traiectorie a succesului care depaseste granitele Romaniei.

In ultimii ani, Sasha Lopez a lansat alaturi de Cat Music piesele “Universe” (feat. Ale Blake) si “Vida linda” (feat. Ale Blake and Angelika Vee).