Artisti >

Nyanda

Exotica, sexy si talentata, Nyanda, fosta componenta a celebrei trupe Brick&Lace, reuseste de fiecare data sa cucereasca publicul cu timbrul sau inconfundabil, cu interpretarea reggae “a la carté” si cu beaturile explozive. In plus, Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hit-uri ca “Follow The Leader” (Jennifer Lopez) si “All Around The World” (Chirstina Aguilera).

Originara din Jamaica, Nyanda ne-a cucerit de-a lungul timpului cu hituri ca “Love Is Wicked”, “Bad To di bone” si “Never Never” (alaturi de Brick&Lace), iar din anul 2013 a inceput cariera solo. Prima piesa a ei a fost un remix reggae al hitului “I Knew You Were Trouble”, de la Taylor Swift.

In anul 2015, Nyanda a lansat single-ul “All My Love”, alaturi de Cat Music, a doua piesa lansata in Romania, dupa single-ul si videoclipul “Put it on me”. In ultimii doi ani, ea a colaborat cu Admiral C4C (“Outta control”) si cu Roxana Cozma (“Keep it real”), dar a lansat si un nou single: “Rodeo wine”.