Artisti >

Noaptea Tarziu

Noaptea Tarziu este o trupa ce a luat nastere in anul 2014 si a devenit rapid cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiaza cele mai mari hit-uri. In prezent, Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu.

In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a depasit pe pagina de YouTube un milion de abonati si 300 de milioane de vizualizari. Aceste cifre au fost realizate datorita celor 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii.

Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu este „Sunt un cocalar“, care a adunat peste 26 de milioane de vizualizari. In plus, peste 80 de clipuri depasesc un milion de vizualizari.

In ultima zi de vara din 2017, Cuza, Emi si Cucu au inceput “glumele proaste”: s-au intrecut in glume cu Quick, Dorian Popa, CRBL, George Hora si multi alti artisti si vloggeri in cele doua sezoane de “Bad Jokes” care au avut loc pana acum.

Pe langa glume, parodii si alte materiale video postate pe pagina lor de YouTube, baietii de la Noaptea Tarziu au si piese proprii, printre care “Singur”, “Jupanii” (feat. Studio 66) si “Cred ca-s hip” (feat. Voltaj).

In anul 2018, Noaptea Tarziu a lansat “SemiZeu”, o colaborare cu Liviu Teodorescu