Artisti >

Narcotic Sound and Christian D.

Narcotic Sound si Christian D. reprezinta unul dintre cele mai de succes proiecte dancehouse de pe scena muzicala din Romania. Denumirea Narcotic Sound caracterizează foarte bine ceea ce acesta doreste să transmită prin muzica: energie, un sound fresh cu voci dinamice, dar în acelaşi timp, calde. Vocalul proiectului este Cristian Dumitrescu, alias Christian D., unul dintre componenţii fostei trupe dance Refflex.

“Suena” si “Hope” sunt piesele care au pregatit urcarea pe podium a Mamasitei. Din momentul în care a fost lansată piesa “Mamasita”, se stia ca va avea un real succes. Textul in limba portugheza se modeleaza perfect pe ritmul energic si finele influente parisiene, creand o stare euforica - Feel una MAMASITA Paris-Latino! Asteptarile au fost confirmate de clasamentele si topurile de specialitate nationale si internationale. Pe langa teritoriile in care “Mamasita” a fost licentiata (Rusia + CIS, Spania, Ucraina, Bulgaria, Israel, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda si Islanda), piesa este in acelasi timp si una dintre cele mai difuzate proiecte atat pe radio, cat si la TV. ‘Mamasita’ a reusit sa stranga si pe YouTube peste 10 milioane de vizualizari.

Dupa incredibilul succes national si international inregistrat cu super hitul ‘Mamasita’, Narcotic Sound si Christian D. lanseaza un nou single numit ‘Dança Bonito‘, care defineste perfect stilul narcoticilor, fiind o piesa dance cu influente latino, ce imbina soundul dinamic cu rafinamentul vocii. Piesa “Danca Bonito” a fost declarata de Media Forest hitul verii 2010. Piesa a putut fi ascultata in premiera pe 10 iulie 2010 la gala de decernare a premiilor Romanian Music Awards (Craiova), eveniment in cadrul caruia baietii au oferit un adevarat show.

‘Poesia de Amor‘, al treilea single semnat de Narcotic Creation Studio, vine cu un sound dance nou. In vara anului 2012, Narcotic Sound and Christian D. ne invita in Narcotic Village, alaturi de 15 Mamasite, toate foarte muncitoare, frumoase si super sexy. Acest mic sat are tot ceea ce ii trebuie pentru ca cei doi artisti si cele 15 mamasite sa duca o viata ca in filme: studio de inregistrari, sezlonguri, salon de masaj, restaurant si chiar curatatorie. Videoclipul piesei “Vai” continua seria pieselor energice.

In 2013, Narcotic Sound and Christian D se pregatesc pentru vara si lanseaza “Tara Song”, o piesa dance cu influente latino, completandu-se perfect cu acordurile de trompeta. La sfarsitul verii, cei doi baieti ne spun “Bye Bye” si lanseaza primul single cu versuri integral in limba engleza. O alta premiera consta in absenta celor doi din videoclip.

Anul 2014 aduce in forta si primul single cu versuri in limba romana de la Narcotic Sound and Christian D., “Labirint de sentimente”. In acelasi an, Narcotic Sound and Christian D lanseaza “Unidos pela musica”, o piesa dance cu influente deep house si cu teme de saxofon, insotita de o surpriza: versurile in limba portugheza, cu care cei doi s-au consacrat.

In 2015, baietii pun pe pe note muzicale cea mai simpla si sincera declaratie a iubirii, “Te iubesc”, o noua piesa in limba romana dupa “Labirint de sentimente”. In acelasi an urmeaza o super colaborare si prima piesa cu versuri in limba franceza pentru Narcotic Sound and Christian D si Andreea Banica: “Ale”. In stilul caracteristic Narcotic Sound and Christian D: energie, sound fresh, voci dinamice, single-ul “Ale” te duce cu gandul la o vara in care predomina culorile tari, un vibe pozitiv si senzualitatea miscarilor de dans.

 In anul 2017, Narcotic Sound si Christian D au revenit cu o noua piesa insotita de videoclip, “Venga”.
10497477_822528747794338_7767441404430930078_o