Artisti >

Mira

Pe numele real Maria Mirabela Cismaru, Mira este o artista nascuta pe 12 martie 1995, la Rovinari.

In copilarie, artista a activat timp de doi ani in Clubul Copiilor din orasul natal, dupa care s-a inscris la Palatul Copiilor din Targu Jiu, unde a studiat, timp de trei ani, muzica usoara. Apoi, Mira a facut parte din trupa Anonim Band si si-a descoperit pasiunea pentru chitara.

Desi canta de la varsta de 6 ani, primul single l-a lansat in anul 2012, alaturi de DJ Marc Ryan: “So la la”. In acelasi an, Mira a participat la “Vocea Romaniei”, unde a facut parte din echipa lui Marius Moga.

Dupa ce a participat la celebrul show de la Pro TV, Mira a colaborat cu Allexinno pentru doua piese, “Loving you” si “In love”, lansate in anul 2013. Un an mai tarziu, artista lanseaza “Zi-mi ceva”, o piesa in colaborare cu Zhao, “Masca lui Zorro” si “Dragostea nu se stinge”, single interpretata alatuir de Kio si What’s Up.

In anul 2015, Mira lanseaza “Balade de iubire” si colaboreaza cu Piticu’ pentru piesa “Petrecere de adio”. In 2016, Mira cucereste topurile cu single-ul “Bella”, iar in 2017 lanseaza noi piese, printre care “Anii mei” si “Uit de tine”, care cuceresc rapid topurile. Tot din 2017, Mira este noua voce care colaboreaza cu baietii de la DJ Project, alaturi de care lanseaza “Omnia”.

La inceputul anului 2018, Mira a revenit cu un nou single, “Vina”, dar si cu o noua piesa alaturi de DJ Project, “Inima nebuna”.

In toamna anului 2018, Mira colaboreaza cu Vescan pentru piesa “Ce o fi, o fi”.

mira site