Artisti >

Geo Da Silva

Geo Da Silva este unul dintre cei mai cunoscuti DJ si MC din Romania, cu o cariera de peste 20 ani. Celebrul DJ este de asemenea si producator, muzica house fiind marea lui pasiune.

Pe numele real Constantin Gheorghe, Geo Da Silva s-a nascut pe 12 iunie 1976 in Timisoara, iar prima oara a mixat in anul 1994 intr-un club de langa orasul sau natal. Datorita talentului, in anul 1998 artistul devenea DJ in cel mai cunoscut club din Eforie Nord.

Incepand cu anul 2000, cariera lui Geo Da Silva a pornit pe un drum ascendent si a devenit DJ si MC in una dintre cele mai mari discoteci de pe litoralul romanesc, Disco Ring din Costinesti. Un an mai tarziu, Geo devenea manager artistic in Discoland Timisoara.

Din anul 2002, Geo Da Silva s-a mutat la Disco Tineretului, cea mai mare discoteca de pe litoralul romanesc, unde a activat ca DJ pana in anul 2007.

In anul 2004, artistul pune bazele proiectului Funky DJ’s alaturi de alti doi DJ si lanseaza “Stai”, “Planet Funk”, “Romania danseaza”, “Doar tu si eu”, “Daca ai vrea” si “Rumena Paradis”.

Succesul piesei “Rumena Paradis” il face pe Geo Da Silva sa-si doreasca o cariera solo, iar in anul 2007 lanseaza primul lui album, care fusese precedat de piesa “Loca”, interpretata alaturi de Lavinia.

Probabil cel mai de succes single al lui Geo Da Silva, “I’ll do you like a truck” a cucerit topurile din intreaga lume in anul 2008. Datorita notorietatii piesei, Geo Da Silva a plecat intr-un turneu international in tari precum Statele Unite ale Americii, Franta, Germania, Australia, Brazilia, Italia, Mexic, Rusia si Singapore.

In anul 2008, a pus bazele conceptului de partu “Juerca Loca”, a devenit patronul discotecii Ring din Costinesti si a lansat primul sau album solo, “Ring Discoteque by GeoDaSilva”.

Doi ani mai tarziu, Geo Da Silva a lansat cel de-al doilea album, iar piese precum “Bellezza”, “I like the girls who drink with me”, “Bulu Bulu” si “Crazy” au cucerit din nou topurile.

In ultimii ani, cele mai cunoscute piese ale lui Geo Da Silva au fost “Booma Yee”, “Awela hey”, “Morena”, “Baila conga”, “I love u baby” si “Noaptea-i nebuna”. Cel mai recent single semnat Geo Da Silva este “Makosa”.