Artisti >

FreeStay

Formata in anul 2012, la initiativa lui Florin Ristei, alaturi de Serban Niculae, FreeStay devine in foarte scurt timp unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din Romania, o continuare fireasca a succesului atins de Florin Ristei, fondator al trupei “Amicii”, odata cu lansarea celebrului hit “Dana”.

Cu un show electrizant, in care piese de referinta din muzica internationala se imbina cu celebre coveruri romanesti, dar si piese proprii, FreeStay reuseste cu fiecare aparitie sa isi consolideze pozitia de show-band de top.

In 2013, Florin Ristei este marele castigator al concursului de talente X Factor Romania, unde antrenoare i-a fost Delia Matache. In acelasi an, FreeStay participa cu piesa “Criminal mind” in cadrul Finalei Eurovision Romania 2013. Un an mai tarziu, FreeStay lanseaza, intr-un concert live, exceptional, piesa si videoclipul “Altfel de magie”.

FreeStay reuseste la fiecare aparitie sa isi uimeasca publicul, atat prin repertoriul variat, cat si prin prezenta scenica inegalabila. In anul 2015, in luna iubirii, februarie, trupa FreeStay le face o surpriza tuturor celor care stiu sa pretuiasca iubirea pura, dincolo de cuvinte, dincolo de lucruri marete si dincolo de promisiuni si lanseaza piesa “Cersetori de iubire”.

In acelasi an, in luna septembrie, FreeStay lanseaza single-ul si videoclipul “Trebuia sa fii tu”. Single-ul este compus de Mahia Beldo, cel cu care baietii de la FreeStay lanseaza primul lor featuring. Videoclipul, ce ilustreaza doua lumi paralele ce au ca punct comun iubirea, este regizat de Richard si Claudiu Stan si a fost filmat pe parcursul a 24 de ore in Bucuresti.

In anul 2017, FreeStay a lansat doua piese: “Din intamplare” si “Intre noi nu mai e nimic” (feat. Andra). Mai mult de atat, la inceputul anului 2017, la doar cateva zile dupa Revelion, Florin Ristei a colaborat cu What’s Up pentru piesa si videoclipul “Facem ce vrem”.

Inceputul anului 2018 i-a prins pe baietii de la FreeStay la munca, iar in luna ianuarie au lansar primul single din an: “Daca sunt lup”.