Artisti >

BIA

BIA, pe numele real Bianca Stoian, este una dintre cele mai tinere artiste din Romania. Ea s-a nascut pe 28 decembrie 2004 in Italia, langa Roma, la Anzio, iar in Romania a ajuns pentru prima oara cand avea 11 luni. Dupa ce a jucat tenis timp de sase luni, BIA si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a facut cursuri de canto cu Mihaela Stanciu si cu Madalina Petre.

Fan declarat al Andrei si Rihannei, care o inspira, BIA a participat la varste fragede la doua festivaluri de muzica usoara, unde s-a clasat prima oara pe locul al treilea, iar la cel de-al doilea a luat marele premiu. Primul studio in care a intrat artista este cel al lui What’s UP, artist alaturi de care a cantat si la banchetul ei de la sfarsitul clasei a 4-a. BIA a mai fost in studioul lui Speak si apoi in studiourile HaHaHa Production, unde a colaborat cu Serban Cazan.

Pe langa muzica, una dintre cele mai mari pasiuni ale artistei este make-up-ul, dar este pasionata si de moda. In plus, ii place foarte mult sa joace FIFA.

Prima piesa din cariera artistei este “K.O.”, single produs in studiourile HaHaHa si lansat in luna ianuarie a anului 2018.

A doua piesa a artistei a fost lansata in septembrie 2018, “Pentru tine”

bia pt bio