Artisti >

Alexandra Ungureanu

Nascuta pe 28 decembrie 1981, la Onesti, Alexandra Ungureanu este o artista ce a inceput sa ia lectii de canto si de pian la varsta de sase ani, iar in adolescenta a studiat chitara.

Primele piese ale Alexandrei Ungureanu au fost compuse de Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Teicu si Cornel Ilie. Din anul 2001, artista a inceput sa colaboreze cu trupa Sistem, alaturi de care a lansat piesa ca “Emotii”, “Senzatii” si “Departe de tine”.

Din anul 2004, Alexandra Ungureanu colaboreaza cu trupa Crush, iar printre piesele de succes lansate impreuna se regasesc „Hello”, „Aprinde dragostea”, „I need you more”, „Iubire de-o vara”, „Cuvinte” si „C’est la vie”. Cel mai recent single semnat Crush+Alexandra Ungureanu a fost lansat in anul 2017: “Copiii din noi”.

De-a lungul carierei, Alexandra Ungureanu a mai colaborat cu Nora Denes Symphonical si cu Soundland, dar a lansat si piese solo, precum „Nopti si zile”.

In anul 2018, Alexandra Ungureanu a lansat o noua piesa, “Bate Bate”, o super colaborare cu Marius Moga, care a strans milioane de vizualizari pe YouTube inca din primele saptamani de la lansare.

ungureanu