Artisti >

Admiral C4C

Admiral C4C a ajuns să fie iubit și respectat, în mod deosebit de către fanii muzicii dance, reușind să atragă atenția nu numai în România, ci în întreaga lume, prin stilul său simplu, direct, natural și prin hiturile sale pline de viață și show-urile incendiare. Cunoscut după numele său de scenă Admiral C4C, Ihumezie Christian Nnadozie este un artist nigerian foarte iubit în Europa. Muzica sa ce îmbină beat-uri electronice și dancehall, îl face să se evidențieze prin stilul său original.

La doar nouă ani, artistul și-a pierdut tatăl într-un accident de mașină, iar doi ani mai târziu, își găsește liniștea în muzică, iar numele lui devine cunoscut printre tinerii din Africa. În 2000, Admiral C4C a înregistrat primul său single, „Show Me Love” cu prima sa trupă – Kanaan KNGHTZ, în care a fost membru și fratele său, Emanuel Ihumezie. În 2001, a lansat primul său album „P.S 101” ca artist independent, unul foarte iubit de public. Mai mult, albumul a fost vândut în peste 500.000 de unități, iar single-urile și videoclipurile muzicale au cucerit radiourile și posturile de televiziune locale din Africa. Astfel ascensiunea sa fulminantă a fost ca o rampă de lansare a artiștilor locali pentru piața muzicală internațională.

Din 2013, artistul din Nigeria a câștigat nenumărate premii. Atras de artă, Admiral C4C nu a putut renunța la iubirea sa, muzica, pasiune pe care a dezvoltat-o ​​în continuare în Cipru. A continuat să compună în zilele în care era fost liber, iar când a absolvit, a reintrat în industria entertainment-ului în Europa. Îndrăgit de publicul feminin pentru stilul său unic, Admiral C4C a fost nominalizat pentru „Best International Project” Award BEFTA în 2010 și 2013, iar la scurt timp după a câștigat titlul de „Best Reggae and Dancehall singer”, la Nigeria Music Awards. Tot în 2013, a câștigat multiple premii pentru „Best song dancehall reggae” și pentru „Best dancehall reggae artist” la Merit Awards (ADMA) Amsterdam, iar din acel moment viața sa s-a schimbat complet.

Cu peste 70 de piese înregistrate și peste 400 de single-uri compuse, Admiral C4C a lansat de-a lungul timpului piese precum „Drop the boom”, „Booty Bounce” (feat. Salento Guys), „O.M.G” (feat. Roxana), „Outta Control [kuchi pon me]” (feat. Nyanda), „Too Good” (feat. Salento Guys & W.A.W.), „Turn It Up” (feat. Dr Alban, Vessy Boneva & Deepzone), care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube.

Admiral-C4C