News

Elena Gheorghe lanseaza “Mamma Mia”, feat. Glance

image-3000

Elena Gheorghe lanseaza single-ul “Mamma mia”, o poveste filmica, plina de umor si intrigi amoroase cu atmosfera siciliana, care recreaza in detaliu o nunta din sudul Italiei.

Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, “Mamma Mia”, impreuna cu un videoclip in care artista interpreteaza in maniera actoriceasca, un personaj plin de energie si sex-appeal, in spiritul temperamental al femeilor din Sudul Italiei.

In videoclip, Elena da contra-replica de rol actorului George Pistereanu, cunoscut publicului pentru rolurile sale din “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si “Loverboy”, care i-au adus numeroase premii pentru cel mai bun actor la mai multe festivaluri internationale de film.

“A fost primul meu clip in care am avut ritmul de munca si etapele de lucru ale unui actor de film. M-am pregatit cu ore de actorie si am lucrat cu regizorul Dan Petcan, cu George Pistereanu si restul echipei de figuratie si actori, exact asa cum se face pe platoul de filmare. A fost o experienta artistica superba, care m-a provocat, mai ales ca e vorba de o poveste plina de situatii comice, dar cu treceri prin foarte multe emotii”.

Pentru filmarea clipului “Mamma Mia”, Elena a imbracat din nou rochia de mireasa, interpretand rolul unei sicilience temperamentale, care are o nunta cu… prea multe surprize.

“Scenariul acestui clip recreeaza in cel mai mic detaliu o nunta din Sudul Italiei “al fresco”; am imbracat si rochie de mireasa si am trecut prin toate etapele unui astfel de moment de viata. Bine, pe parcursul evenimentului, se intampla tot felul de situatii nebunesti, iar personajul meu ajunge la o concluzie de viata… inteleapta – ”That’s amore”. Nu vreau sa dezvalui toata povestea clipului, dar va spun doar ca are de toate: picanterii, barfe, pasiune, Cassanova, de fapt mai multi Cassanova, flirt, palme, umor cat incape si o… mireasa in bascheti.”

Pentru “Mamma mia” si rolul din clip, Elena si-a construit si o noua imagine, evocand si celebrand senzualitatea si energia pasionala a frumusetilor din sudul Italiei.

“Imaginea mea pentru acest clip este una foarte feminina, solara, mediteraneana, iar rolul pe care il interpretez m-a dus in zona de temperament si atitudine pe care o admir enorm, a celebritatilor fara varsta ale cinema-ului Italian, de la Sophia Loren si Gina Lollobrigida pana la Monica Belluci sau Maria Grazia Cucinotta”.

La creatia, productia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa, ca si pentru ultimele ei hituri: “Am avut alaturi de mine echipa mea incredibil de talentata, aceiasi profesionisti cu care am lucrat si pentru Ecou, Pana dimineata sau De neinlocuit: echipa Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, Catalin Enache – stilism si bineinteles, casa de discuri CAT MUSIC”.

Piesa “Mamma Mia” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta si este un featuring cu artistul Glance.

„Tot la tine mă întorc” este piesa ...

După ce ne-a purtat prin călătoria muzicală plină de emoție odată cu „ULeLeLe”, JO aduce în playlisturi în această toamnă „Tot la tine mă întorc”,

LINO Golden și Petre Ștefan aduc în pl...

LINO lansează alături de Petre Ștefan, un nou hit, o poveste împărțită în două părți: „Still/ Seria 7″, o fuziune remarcabilă a talentelor și stilurilor

Lidia Buble lansează „Romanță cu par...

După o vară plină de vibe latino și succes internațional, Lidia Buble oferă publicului ei fidel o piesă în limba română – „Romanță cu parfum”.

Vanesa Sono aduce în playlist „Classy”...

Frumoasa Vanesa Sono aduce în playlisturi „Classy”, o piesă fresh, catchy, ce-ți rămâne întipărită în minte de la primul play. Single-ul „Classy” este rezultatul colaborării

„Raza” este single-ul pe care PETRA l...

PETRA aduce în această toamnă în playlisturi „Raza”, o călătorie muzicală ce te poartă printr-un amalgam de sentimente și trăiri pline de profunzime. Cu muzica

„Fete & Regrete” este numele cel...

Pyroblast, una dintre cele mai fresh trupe Pop-Rock ce nu se conformează stereotipurilor impuse de societate, sparge monotonia și aduce în playlisturile ascultătorilor „ Fete

Colaborare emoționantă: Andreea Bălan ...

Octombrie vine cu surprize din partea frumoasei Andreea Bălan, dar și din partea fiicei sale, Ella Maya. Așa cum ne-a obișnuit artista, piesele sale au

„Fete & Regrete” este single-ul ...

După ce au surprins publicul cu unul dintre cele mai nebune coveruri ale hitului internațional „Dragostea din Tei”, Pyroblast reușește să spargă monotonia pieselor populare

Mai multe stiri