Artisti >

Tara

In 2009, TARA a facut primul pas important in cariera prin colaborarea cu producatorul Edward Maya si lansarea primului single “Happy for you”, feat-ul cu Liviu Hodor.

Piesa a fost no. 1 in clasamentele muzicale din Romania, dar a cucerit si topurile din tari ca Marea Britanie, Benelux, Rusia + CSI, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, Grecia, Turcia, Israel, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Scandinavia si Orientul Mijlociu.

Cel de-al doilea single ”Dream with you”, feat Liviu Hodor, a fost lansat, in premiera, la Premiile Romanian Music Awards 2010, unde artista a fost votata de catre cititorii unui tabloid drept cantareata cu cei mai frumosi sani naturali din Romania. Piesa a primit un feedback foarte bun din partea radio-urilor din Romania, ocupand primele pozitii in clasamentele muzicale.

Anul 2011 marcheaza inceputul carierei solo a Tarei, aceasta fiind sprijinita de producatorii Alexandrei Stan (Maan Studio). Tara lanseaza cel de-al 3-lea videoclip din cariera – ”Missing you”, in care isi dezvaluie latura feminina si sexy.

Anul 2012 i-a adus Tarei premiul pentru ”Cel mai bun debut solo”, in cadrul Galei Premiilor Radar de Media. Tot in 2012, Tara lanseaza cel de-al 4-lea single din cariera – “Calling for love”, ce beneficiaza si de un videoclip. La sfarsitul anului 2013, revine in industria muzicala romaneasca cu videoclipul piesei “Remember the song”, in care abordeaza o schimbare de stil inedita.

2014 – Tara a colaborat cu Sonny Flame pentru piesa “Poc”, primul ei single cu versuri in limba romana. Tot in 2014, artista a sustinut numeroase concerte in tara si strainatate, in tari precum Turcia, Italia, si a avut o aparitie incendiara in revista Playboy.

Mai 2015 - Daca pana acum ne-a obisnuit cu featuring-uri cu artisti romani, Tara, una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz, colaboreaza cu trupa italiana Spankers pentru o noua piesa cu versuri in limba engleza – “Dreaming”.

Dupa colaborarea cu trupa italiana Spankers, tot in 2015, Tara lanseaza single-ul “Day and night”, melodie compusa si produsa de catre artistul australian Faydee.

2016 – Tara Holtea, artista care ne-a obisnuit cu abordari inedite si provocatoare, lanseaza cea mai hot colaborare a verii, piesa “O Ai!”, feat Cortes. Single-ul“ O Ai!” este compus de unii dintre cei mai in voga producatori muzicali ai momentului, DJ Sava si Connect-R
Decembrie 2016 - Ultima luna a anului 2016 aduce o noua piesa semnata de catre Tara, o colaborare cu rapperul Kalif. Single-ul “Prima Dragoste” este produs de cei de la Synthetic si ne prezinta o noua Tara, de data aceasta solista canta despre prima dragoste, relatie speciala in viata oricarei persoane, perioada care este cu greu uitata chiar daca timpul trece rapid.

Piese din portofoliu:

Remember the song

Calling for love

Missing you

Dream with you (feat. Liviu Hodor)

Happy for you (feat. Liviu Hodor)

Screen-Shot-2016-12-13-at-15.41.00