Artisti >

Nyanda

Originara din Jamaica, Nyanda ne-a cucerit de-a lungul timpului cu hituri ca “Love Is Wicked”, “Bad To di bone”, “Never Never”, alaturi de Brick&Lace, dar si piese lansate solo, inca din 2013, precum remixul reggae al piesei “I Knew You Were Trouble” (Taylor Swift), “Put It On Me”, Slippery When Wet” “All My Love” etc.

Exotica, sexy si talentata, Nyanda, fosta componenta a celebrei trupe Brick&Lace, Nyanda reuseste de fiecare data sa cucereasca publicul cu timbrul inconfundabil, o interpretare reggae “a la carté” si beaturi explozive. In plus, Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hituri ca “Follow The Leader”, de la Jennifer Lopez, “All Around The World”, de la Chirstina Aguilera.

2013 – lanseaza prima piesa solo – un remix reggae al hitului “I Knew You Were Trouble”, de la Taylor Swift.

2015 – lanseaza single-ul “All My Love”, alaturi de Cat Music – a doua piesa lansata in Romania, dupa single-ul si videoclipul “Put it on me”. Si de aceasta data, Nyanda a lucrat tot cu aceeasi echipa. Piesa este produsa in studiourile TommoProduction, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu.

Piese din portofoliu:

“The Way U Love”

“All My Love”

“Put It On Me”           

“I Love Sax” (with Black Lion)

“Slippery When Wet”

“Cool & Deadly” (with Fresh and Euphonik as F.eU)

“Trouble”