Artisti >

Monoir

Artist, compozitor si producator, Cristian Tarcea a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda. Inca din 2009, a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” si multe altele produse de catre el, care au fost No. 1 in Balcani. In prezent, lucreaza in propriul studio si colaboreaza cu diversi artisti, atat pe partea de compozitie, cat si pe productie.

Dupa infiintarea propriei case de productie, in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori. Brianna este unul dintre ei, pe care a descoperit-o la un concurs muzical. Primul single, “All I Need”, este compus alaturi de Chris si a fost lansat in 2014, cu care tanara artista a cucerit publicul si topurile muzicale din Turcia.

In 2016, Monoir lanseaza hitul “The Violin Song”. O┬ácoproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul “The Violin Song” este compus de catre Chris Thrace, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolai Kaufmann. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan si a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgaresc al Marii Negre.

The Violin Song este ca un vis devenit realitate. E mai mult decat o melodie, este un manifest ce accentueaza mixul cultural; muzica din diverse teritoirii: Bulgaria, Romania si Irlanda, un joint venture intre mai multe teme muzicale. Imi doresc ca prin aceasta piesa sa aduc bucurie in sufletele oamenilor, sa nu existe bariere, iar muzica sa fie singurul lucru care conteaza“, declara Monoir.