Artisti >

Monoir

Artist, compozitor si producator, Cristian Tarcea, cunoscut ca Monoir si Chris Trace, a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda. Inca din 2009 a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” si multe altele produse de el, care au fost No. 1 in Balcani. In prezent, lucreaza in propriul studio si colaboreaza cu diversi artisti, atat pe partea de compozitie, cat si pe productie.

Dupa infiintarea propriei case de productie, in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori. Brianna este unul dintre ei, pe care a descoperit-o la un concurs muzical. Primul single, “All I Need”, este compus alaturi de Chris si a fost lansat in 2014, cu care tanara artista a cucerit publicul si topurile muzicale din Turcia.

In 2016, Monoir lanseaza hitul “The Violin Song”. O┬ácoproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul “The Violin Song” este compus de Chris Thrace, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolai Kaufmann. Videoclipul este regizat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan si a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgaresc al Marii Negre. La un an de la lansare, piesa a reusit sa depaseasca 60 de milioane de vizualizari pe YouTube.

In anul 2017, Monoir a lansat mai multe piese, printre care: “We had love” (feat. June), “Golden sands” (feat. Bianca Linta) si “Save the night” (feat. Alexandra Stan).

1