Artisti >

Liviu Hodor

Liviu si-a inceput cariera in Campulung (orasul natal), la varsta de 16 ani. Dupa doi ani, hotaraste sa cutreiere tara ca DJ, in cele mai vestite cluburi din Romania.

In 2009, Liviu face un nou pas in cariera  muzicala si, alaturi de frumoasa Tara si Edward Maya, incepe propriul proiect dance – Liviu Hodor feat Tara, alaturi de primul single “Happy For You”.

Pentru Liviu, primul single inseamna si primul hit; single-ul a stationat pentru mai multe saptamani pe cea mai inalta pozitie a topurilor de specialitate din Romania, iar dupa un an din momentul lansarii, Happy For You se bucura inca de numeroase difuzari devenind cea mai longeviva piesa din Romanian Top 100 Airplay chart.

Succesul insa nu se limiteaza la granitele Romaniei. Single-ul a fost licentiat in America, Anglia, Irlanda, Germania, Olanda, Austria, Belgium, Luxemburg, Spania, Andorra, Rusia, CIS, Portugalia, Polonia, Bulgaria, Grecia si Turcia.

In anul 2010, Liviu lanseaza alaturi de Tara un nou single – “Dream With You”. Compusa de catre Liviu si Sunrise INC, piesa se bucura de acelasi success ca primul single si, in scurt timp, devine una dintre cele mai difuzate piese.

Anul 2011 inseamna pentru Liviu doua noi colaborari: Sunrise INC – “Still the same” si Mona – “Sweet Love”, piesa ce s-a bucurat de un succes urias si a devenit un adevarat imn al verii 2011.

Lansat in anul 2012, single-ul “Je t’aime” intra imediat in topurile de specialitate.

Dupa nenumarate turnee sustinute in toata Romania, dar si in Vietnam, India, Italia, Spania, Slovenia sau Sri Lanka, Liviu Hodor lanseaza in toamna lui 2012, single-ul “Da-mi vara inapoi”, feat. Mona.

Al doilea single cu versuri in limba romana, o frumoasa balada de dragoste, “Unde-i dragostea”, este lansat in toamna lui 2013 si este o noua colaborare cu Mona. In 2014, cei doi artisti lanseaza piesa “Tic Tac”, compusa alaturi de Adrian Sina.

La inceputul anului 2015, Liviu Hodor colaboreaza cu DJ Afgo pentru o piesa clubbing – “You (In my dreams)”, diferita fata de productiile muzicale lansate de catre Liviu Hodor. Piesa, un deep house, este compusa de catre Liviu Hodor si Alexandru Voicu, alaturi de cei doi baieti de la Sunrise Inc, Silviu si Adi, iar vocea feminina de pe piesa este a Iulianei Puschila, concurenta Vocea Romaniei.

Cel mai recent single semnat Liviu Hodor este “Lost without you”, o colaborare cu Afgo si Jack Hawitt.

Piese din portofoliu:

Sweet love (feat Mona)

Da-mi vara inapoi (feat Mona)

Dream With You (feat Tara)

You (In My Dreams) (feat DJ Afgo)