Artisti >

Human

Human este un proiect lansat in 2016. Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om.

Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc aceeasi limba – muzica.

Intregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume. Exemplu sunt si primele doua single-uri, “Aripi de sticla / Radioactive” si “Inimi sincronizate / Connected”, lansate anul acesta si care au adunat in total peste 6 milioane de vizualizari.

“Radioactive” este primul single lansat, o piesa care armonizeaza stiluri diferite, de la influente jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, usor melancolice, pana la cadente indie-rock. Urmeaza varianta in limba romana a piesei. Fara filtre, fara o reteta precisa, piesa “Aripi de sticla” este transpunerea sentimentelor celor mai pure, oneste, pe o linie melodica inedita, iar toata povestea are loc intr-un spatiu idilic, in care vei fi doar tu si imaginatia ta.

Dupa primul single, lansat in 2 variante (limba engleza si limba romana), proiectul Human lanseaza acum cel de-al doilea single – “Inimi sincronizate”. Ca si in cazul primului single, si “Inimi sincronizate”, cel de-al doilea, beneficiaza si de o varianta in limba engleza – “Connected”

Dupa primele single-uri, piesa “You”, compusa in studioul Young Spirit Records, este al treilea single lansat de catre Human, cu influente jazz, blues si indie.