Artisti >

Havana

Havana este un proiect infiintat in 2014 de catre Sorin (Crush), Vanotek, alaturi de Nadir (vocea inconfundabila a proiectului).

Primul single Havana este “Vanessa”, care are un iz exotic, iar refrenul in limba spaniola este o premiera pentru Nadir, artistul originar din Libia. Piesa este compusa de catre cunoscutii producatori Vanotek si Sorin Seniuc, iar versurile frumoasei „Vanessa” sunt semnate de catre Nadir si Lexi.

Dupa primul single cu iz exotic si cu un refren in limba spaniola, Havana lanseaza single-ul “Vita Bella”. Piesa “Vita Bella” este o noua premiera pentru Nadir, care canta refrenul in limba italiana. Si de aceasta data, Nadir este unul dintre compozitori, alaturi de Adriana Rusu, Vanotek, Sorin (Crush) si Alexandra Tirtirau. Videoclipul “Vita Bella” aduce intr-un decor minimalist, o imagine pasionala si senzuala, dar si o declaratie de dragoste spusa pe note muzicale.

Cu peste 18 milioane de vizualizari in 4 luni de cand a fost lansat si unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri ale inceputului de an de pe YouTube, hitul “Vita Bella” a cucerit publicul din Romania, dar a avut impact in mai multe tari din Europa: Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, tarile scandinave, Rusia, Grecia, Bulgaria.

„Que Sera, Sera” este cel de-al treilea single Havana si a fost compus de catre Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production si este sustinut de vocea sensibila a lui Nadir.

Nascut in Tripoli, Libia, Nadir este pasionat de muzica de la o varsta frageda. In 2012, participa in cadrul concursului X Factor, unde cucereste publicul si juriul prin carisma si vocea senzationala. Nadir a lansat piese ca „Leyla”, „Mana in mana”, „Culoarea ta”, dar si colaborari cu Randi, J.Yolo, Uddi,  Loredana Groza.

Vanotek a produs piese pentru multi artisti romani, printre care Dan Balan, Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale, iar Sorin face parte din trupa Crush si au lansat impreuna numeroase piese iubite de publicul din Romania.

Piese din portofoliu:

Vanessa

Vita Bella

Que Sera, Sera