Artisti >

FreeStay

Formata in anul 2012, la initiativa lui Florin Ristei, alaturi de Serban Niculae, FreeStay devine in foarte scurt timp unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din Romania, o continuare fireasca a succesului atins de catre Florin Ristei, fondator al trupei “Amicii”, odata cu lansarea celebrului hit “Dana”.

Cu un show electrizant, in care piese de referinta din muzica internationala se imbina cu celebre coveruri romanesti, dar si piese proprii, FreeStay reuseste cu fiecare aparitie sa isi consolideze pozitia de show-band de top.

In 2013 – Florin Ristei este marele castigator al concursului de talente X Factor Romania, unde antrenoare i-a fost Delia Matache.

FreeStay participa cu piesa “Criminal mind” in cadrul Finalei Eurovision Romania 2013.

In octombrie 2014, FreeStay lanseaza, intr-un concert live, exceptional, piesa si videoclipul – “Altfel de magie”.

De 2 ani trupa rezidenta in Tribute, FreeStay reuseste la fiecare aparitie sa isi uimeasca publicul, atat prin repertoriul variat, cat si prin prezenta scenica inegalabila.

In luna iubirii, Februarie (2015), trupa FreeStay face o surpriza tuturor celor care stiu sa pretuiasca iubirea pura, dincolo de cuvinte, dincolo de lucruri marete si dincolo de promisiuni si lanseaza piesa “Cersetori de iubire”.

Septembrie 2015 – FreeStay lanseaza single-ul si videoclipul “Trebuia sa fii tu”. Single-ul este compus de catre Mahia Beldo, cel cu care baietii de la FreeStay lanseaza primul lor featuring. Videoclipul, ce ilustreaza doua lumi paralele ce au ca punct comun iubirea, este regizat de catre Richard & Claudiu Stan si a fost filmat pe parcursul a 24 de ore in Bucuresti. Piesa a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de 3 luni de cand a fost lansata.

Componenta:

Florin Ristei – voce

Serban Niculae – clape, voce

Alin Teodorescu – clape, voce

Alin Ilies – chitara

Benny Andreica – bass

Vladimir Grafu – tobe