Artisti >

CABRON

In 1999 Cabron infiinteaza trupa Codu’ Penal, impreuna cu Shobby si lanseaza 3 albume in aceasta formula: “In Familie (pentru bani” (2003), “Pe Viata” (2004), “Apocalipsa” (2006).

In 2005 devine producatorul muzical (impreuna cu Shobby) al compilatiei “Hip-Hop Greu de Difuzat”, dedicata lui Sisu. Pe aceasta compilatie colaboreaza cu Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esential, Mark, Jamaika, Sharky.

In 2003 produce o serie de melodii incluse pe albumul Nico – “Gand pentru ei”, printre care single-ul “Nu pot sa mai suport”.

Cabron a mai lucrat cu Sisu si Puya la piesa “Dependent”, care apare pe albumul “O mare familie” din 2006. In 2007, a iesit din trupa Codu’ Penal, urmarind o cariera solo. In acelasi an a lansat albumul “Prin ochii mei”, ce s-a putut descarca gratuit de pe site-ul sau www.cabronromania.com. Din 2009 a intrat in echipa Hahaha Production, alaturi de care a lansat numeroase hituri.

“Iarna pe val”, single lansat in 2012, este o colaborare cu What’s Up si Iony, dar si una dintre piesele anului. Urmeaza “Arata-le la toti”, cu Pacha Man si Jazzy Jo si “Prada de razboi”, featul cu Speak si Brighi.

In 2013, Cabron incepe anul cu doua piese solo. Este vorba despre “PaRap” si despre “Frunzele si iarba”. Insa, spre sfarsitul anului 2013, Cabron colaboreaza cu Smiley si Guess Who pentru hitul “Da-o tare!”, prezent timp de multe saptamani in topurile muzicale.

In 2014, Cabron lanseaza single-ul “Vocea ta”, o super colaborare cu trupa Voltaj. Piesa are un mesaj cu puternic caracter social si este lansata la inceputul verii 2014, alaturi de un videoclip filmat in Bucuresti. Indemnul la atitudine nu se opreste la piesa „Vocea ta”, ci continua pe www.romaniaestevoceata.ro. Aplicatia permite oamenilor sa isi exprime creativ perceptia despre Romania. Pasajele inregistrate vor fi inserate in melodia „Vocea ta” si vor putea fi ascultate si votate de mii de oameni.

In 2015 a revenit cu single-ul „Lupu’ de pe maidan”, o colaborare cu Peter Pop, si a lansat doua noi piese in campania HaHaHa Production #maimusic: „Adu-mi o bere” si „Gust amar”. De asemenea, il putem asculta si pe single-ul lui Silviu Pașca, “Supererou”.

Dupa o super colaborare cu Andra, pentru piesa „Niciodata sa nu spui niciodata”, Cabron a lansat single-ul „Adevar sau minciuna”, o piesa puternica si sensibila, un featuring cu Nicoleta Nuca.

In 2016, Cabron lanseaza single-ul “La masa mea”, o colaborare inedita cu Stefan Banica. O poveste cinematografica despre defecte, infidelitate, tradare si razbunare, videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si ii aduce pe cei doi artisti in roluri pline de substanta, bine-definite si in antiteza, cu un scenariu demn de filmele de la Hollywood.

Piese din portofoliu:

Cabron feat Stefan Banica – La masa mea

Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo – Arata-le la toti

Cabron – Iarna pe val (feat. What’s Up & Iony)

Speak feat. Brighi & Cabron – Prada de razboi

Cabron – Letz be friends

Cabron – PaRap

Cabron – Frunzele si iarba

Cabron feat. Deliric – Tara arde

Cabron feat. Smiley & Guess Who – Da-o tare!