Artisti >

Amna

Cristina Andreea Musat, sub numele de scena AMNA, este o prezenta cu adevarat nonconformista in showbiz-ul autohton. Artista gaseste in permanenta noi modalitati de a se inventa si reinventa si reuseste sa isi uimesca mereu publicul.

Prima piesa pe care a lansat-o, “Tell Me Why”, s-a bucurat de un succes rasunator pe radiourile nationale si internationale si a ocupat primele pozitii in tari ca Albania, Romania, Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, Albania, Tunisia, Armenia. Dupa ce primul ei single a devenit un hit la nivel international si agenda Amnei s-a aglomerat, avand foarte multe show-uri in fiecare saptamana.

Al doilea single este “She Bangs”, un mix funky de beat-uri electronice si instrumente clasice. Realizat de catre Dony & The Kid, piesa a fost unul dintre super-hit-urile verii, atat in tara, cat si in Spania, Serbia sau Columbia.

“Esta Noche”, piesa realizata in colaborare cu senzatia muzicala a Poloniei, Borys, a urmat acelasi traseu spre primele pozitii din clasamente. In plus, artista a lansat o piesa in colaborare cu artistul columbian Rivera, ‘Hey Ho’.

Amna a ajuns pe prima pozitie Japonia cu albumul “She Bangs”, de pe care a extras single-urile “Tell me why”, “La la like it” si Tonight”.

Au urmat hituri ca “Arme” (feat What’s Up) si “Fara aer” (feat Adda) pe care le-a lansat in 2013 si 2014, ambele cu milioane de vizualizari pe YouTube inca din primele luni de cand au fost lansate.

Anul 2015 aduce alte trei single-uri de la Amna. Unul alaturi de Glance, “Evacuat”, unul in limba spaniola “Adios Amor” si o mega-colaborare cu Robert Toma pentru single-ul “In oglinda.

In 2016, Amna ne surprinde cu o noua piesa cu versuri in limba romana, “Viata e o aventura”, un cantec-indemn ce accentueaza ideea ca trebuie sa gandim pozitiv chiar si atunci cand lucrurile nu merg exact asa cum ne dorim.

Septembrie 2016 – Amna isi uneste fortele cu Geørge, alaturi de care lanseaza piesa “Detector de minciuni”. Testul s-a realizat in laboratorul Panda Music, unde Geørge, Marius Dia, Meriem Maria Emmanuela si Lora au compus piesa “Detector de minciuni”. Monitorizarea video este realizata de catre regizorul Dan Petcan, pe parcursul a doua zile in Cernavoda si padurea Snagov.

Single-ul „De Cate X Vrei Tu” este produs in studioul DeMoga Music si compus de catre Marius Moga si Florian Rus, iar videoclipul a fost filmat la Micul Trianon, Prahova.

Piese din portofoliu:

Tell Me Why

She Bangs

Arme (feat What’s UP)

Fara aer (feat ADDA)

Viata e o aventura

Adios Amor

In Oglinda (feat. Robert Toma)

Viata e o aventura

Copilarie

La capatul lumii (feat. Robert Toma)

Cires de mai (feat. Dima Trofim)

Cum e dragostea (feat. Bere Gratis)

Detector de minciuni

Ninge iar

Iti multumesc

Nu poti sa ma uiti (feat. Dorian Popa)

Ma descurc si singura

De cate X vrei tu