News

Delia – Welcome to Deliria (concert Sala Palatului)

Delia - Welcome to Deliria

Welcome to Deliria – Sala Palatului – 2 show-uri sold out

Deliria – unul dintre cele mai asteptate albume din Romania

Photo credit: Miluta Flueras

Primul weekend din luna aprilie a insemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenti la Sala Palatului o intalnire cu “mintea” Deliei, o lume de poveste, plina de culoare. Si pentru ca orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas povestii ce a inceput cu hitul “Pe aripi de vant”, iar Delia a condus publicul intr-o lume a imaginatiei, cu interpretari senzationale si elemente inedite, non-conformiste, zeci de tinute si coregrafii, dar si invitati ‘delirici’.

De la “Parfum de fericire” si pana la “Gura ta”, Delia a purtat in universul ei spectatorii prezenti la Sala Palatului, iar alaturi de invitatii show-ului, Carla’s Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabita si Deepcentral a trecut de la emotie sincera, la tumult, nostalgie, extravaganta. Pe langa acestea, Delia a impresionat publicul si prin cateva variante proprii ale pieselor “Hey Mama”, “Crazy in love” sau “Bitch Better Have My Money”.

Una dintre surprizele show-ului a fost momentul in care a fost filmat videoclipul pentru piesa “Ce are ea”, de pe albumul “Deliria”. Imbracata intr-o rochie alba, lunga, pe care au fost proiectate flori si elemente grafice, Delia a emotionat publicul cu o poveste magica si o interpretare senzationala. Rochia a fost creata pentru acest moment si s-au folosit peste 20 de metri de material special ales si au fost necesare ore in sir de repetitii si probe pentru ca maparea graficii sa fie perfecta.

Cele peste 130 de costume personalizate folosite in acest show au fost create la Cluj, de catre o echipa de designeri coordonata de stilistul show-ului, Catalin de la Berlin. Delia a facut probe de costume saptamani intregi pana a ajuns la combinatia perfecta, iar in timpul show-ului a avut, de multe ori, doar 30 de secunde pentru a schimba tinuta, make-up-ul si hair-ul.

Regizorul Welcome To Deliria a fost Adrian Tapciuc. Cu un CV impresionant, acesta a organizat show-ul astfel incat toate momentele sa contina elementul de senzational si a gandit totul exact ca intr-o transmisie live, care sa tina mentina minut cu minut atentia pulicului.
Welcome to Deliria a avut si un producator de top, respectiv Ortansa Ichim – producatorul de continut X Factor, alaturi de care Delia a lucrat timp de cativa ani in cadrul vestitutului show de televiziune. Coregrafii show-ului au fost Bogdan Boanta si Andra Gheorghe Cocuta – aceasta din urma este persoana alaturi de care Delia a invatat sa danseze la un nivel profesionist, in cadrul unui spectacol televizat de profil.

Din concertul “Welcome to Deliria” nu au lipsit nici piese ca “Cine m-a facut om mare”, “Unde dragoste nu e”, care se regasesc pe albumul “Deliria”. Noul material discografic, care este disponibil in magazinele de specialitate, mai contine hiturile “Da, mama”, “Gura ta”, “Cum ne noi”, dar si alte piese noi ca “Ce are ea”, “Fulg”, “Fum si scrum” etc.
Momentul piesei “Cine m-a facut om mare” a avut ca puncte cheie melancolia, sensibilitatea si jocul, iar Delia a fost inconjurata pe scena de 18 copii de la scoala de dans ‘The Brothers Family’ a lui Piticu de la Simplu, baloane, bomboane si leagane. Iar piesa “Unde dragoste nu e” a fost plina de energie, coregrafie si despre momentele ‘nebune’ ale existentei noastre.

O alta surpriza a show-ului a fost momentul in care a intrat Adrian Despot, iar cei doi artisti au interpretat hitul “Vino la mine”, single parodiat de catre cei de la Vita de Vie, in urma cu cativa ani. Cei doi artisti au mai cantat impreuna si celebra melodie “Basul si cu toba mare”.

Show-ul “Welcome to Deliria” s-a incheiat cu o furtuna de confetti, lasere, fum, Delia a interpretat magistral hitul “Da, mama”, iar publicul a fredonat alaturi de excentrica artista toate versurile, alaturi de ropote de aplauze si miscari de dans. Si pentru ca ne plac premierele, tot pentru prima oara in Romania, chitaristul trupei Alex Turcu si claparul Michael Massier au cantat in aer, la o inaltime de peste 7 metri. Tot cei doi au fost responsabili de productia muzicala a intregului show.

In curand, Delia va porni intr-un turneu national “The Essence of Deliria”, varianta concentrata a show-ului de la Sala Palatului.

„Tot la tine mă întorc” este piesa ...

După ce ne-a purtat prin călătoria muzicală plină de emoție odată cu „ULeLeLe”, JO aduce în playlisturi în această toamnă „Tot la tine mă întorc”,

LINO Golden și Petre Ștefan aduc în pl...

LINO lansează alături de Petre Ștefan, un nou hit, o poveste împărțită în două părți: „Still/ Seria 7″, o fuziune remarcabilă a talentelor și stilurilor

Lidia Buble lansează „Romanță cu par...

După o vară plină de vibe latino și succes internațional, Lidia Buble oferă publicului ei fidel o piesă în limba română – „Romanță cu parfum”.

Vanesa Sono aduce în playlist „Classy”...

Frumoasa Vanesa Sono aduce în playlisturi „Classy”, o piesă fresh, catchy, ce-ți rămâne întipărită în minte de la primul play. Single-ul „Classy” este rezultatul colaborării

„Raza” este single-ul pe care PETRA l...

PETRA aduce în această toamnă în playlisturi „Raza”, o călătorie muzicală ce te poartă printr-un amalgam de sentimente și trăiri pline de profunzime. Cu muzica

„Fete & Regrete” este numele cel...

Pyroblast, una dintre cele mai fresh trupe Pop-Rock ce nu se conformează stereotipurilor impuse de societate, sparge monotonia și aduce în playlisturile ascultătorilor „ Fete

Colaborare emoționantă: Andreea Bălan ...

Octombrie vine cu surprize din partea frumoasei Andreea Bălan, dar și din partea fiicei sale, Ella Maya. Așa cum ne-a obișnuit artista, piesele sale au

„Fete & Regrete” este single-ul ...

După ce au surprins publicul cu unul dintre cele mai nebune coveruri ale hitului internațional „Dragostea din Tei”, Pyroblast reușește să spargă monotonia pieselor populare

Mai multe stiri