News

Olga Verbitchi lanseaza piesa si videoclipul „Oameni”

Olga Verbitchi lanseaza o noua piesa insotita de un videoclip plin de emotie, pentru care a filmat chiar de ziua ei. Compusa de Theea Miculescu si produsa de Zagga, Catalin Tamazlicaru si Razvan Dediu, piesa „Oameni” descrie in versuri povestea de dragoste pe care oricine isi doreste sa o traiasca.

“M-am indragostit de “Oameni” inca de cand era doar un demo. Am filmat pentru clip chiar inainte de ziua mea. Am mers pe malul marii pentru cateva cadre si am fost super entuziasmata. Nu mai vazusem marea de cand eram mica. Pur si simplu m-am emotionat si mi-au dat cateva lacrimi… Am lucrat foarte bine cu echipa mea care este, pe bune, cea mai tare echipa. Cu SAN mai colaborasem pentru clipul piesei “Pagini albe””, marturiseste Olga.

ideoclipul single-ului pune in scena iubirea si amintirile celor cei doi protagonisti, care reusesc sa se regaseasca pe malul marii. Despre colaborarea cu Stefan Iancu, artista declara ca actorul este super talentat si prietenos: „Imediat dupa ce ne-am cunoscut si am stat de vorba, ne-a fost foarte usor sa filmam impreuna si sa intram in pielea personajelor. Stefan e un tip foarte misto si ma bucur ca acum face parte din cercul meu de oameni”.

In 2016, Olga participa la X Factor si castiga marele premiu. In 2017, artista lanseaza “Prietena ta”, primul single din cariera, urmat de piesa “Pagini albe” (featuring Kio), iar la inceputul anului 2018, colaboreaza cu DJ Sava pentru “Coco Bongo”. Tot in 2018, Olga lanseaza piesa “Portofele”, parte a MCulture by Damian Draghici. La scurt timp dupa, castiga premiul “Vocea Internationala” in cadrul Sanremo Music Awards.

Stefan Iancu a jucat in primul sau film, “The Half Life of Timofey Berezin”, la varsta de 8 ani, iar acum are deja peste 14 filme in palmares. Cunoscut pentru rolul sau din „Un pas in urma serafimilor”, Stefan s-a facut remarcat in numeroase proiecte precum “The Glass House”, “Born to Raise Hall”, “Nasa” (The Godmother). De-a lungul timpului, a jucat alaturi de Steven Seagal, Keira Knightly, Dragos Bucur, Laura Cosoi, Smiley si Alex Velea.

Mai multe stiri