Artisti >

Veronika

Tecaru Veronica Alexandra, sau mai simplu Veronika, s-a nascut pe 14 ianuarie 1984 in Galati. A absolvit Liceul cu Program Sportiv si Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Timp de 10 ani a fost jucatoare profesionista de basket, perioada in care a castigat numeroase premii si titluri (Campioana Nationala L.P.S, Cea mai buna jucatoare, Cel mai bun conducator de joc (echipa).

In 2005, se muta in Bucuresti pentru a incepe o cariera muzicala, dar in acelasi timp activeaza la o echipa de basket. Pasiunea pentru muzica o face sa renunte la cariera sportiva, iar in 2006, sub indrumarea lui Marius Moga, formeaza alaturi de Lora, Mona si Lisa, trupa de fete Wassabi.
Primul lor single, “Have some fun with Radio 21”, a fost inmul Radio 21 din acel an. Urmeaza single-uri ca “Si m-am indragostit”, “Lonely girl”, “Don’t go baby”.

Dupa destramarea trupei Wassabi, Veronika colaboreaza cu Brad Vee Johnson (fost solist Boney M) cu care merge intr-un turneu prin Romania.

Urmeaza colaborarea cu Julian M pentru single-ul si videoclipul “Superstars”, piesa lansata in 2012.

In 2014, lanseaza single-ul “Made in inima ta”, intr-o super colaborare cu Sonny Flame. Piesa este produsa de Sunshine Production si compusa de catre Connect-R, DJ Sava, Veronika si Claudio Cristo.