Artisti >

Theodora

Theodora (Teodora Marginean), nascuta pe 24 iulie 1986, in zodia leului, este o cantareata de muzica dance, model si un practicant de success al profesiei de avocat.

In 2002 a debutat in cariera sa muzicala la varsta de 16 ani in trupa de pusti simpatici “ Viva ”, urmand ca dupa doi ani sa se alature faimoasei formatiei Candy.

In 2005 paraseste trupa Candy si isi incepe cariera de avocat, in paralel lucrand ca model la una dintre cele mai mari agentii de modeling din tara.

In 2012 odata cu inceperea masteratului Theodora se hotaraste sa isi urmeze pasiunea din adolescenta si participa la Vocea Romaniei.

Prezenta la acest show ii aduce o colaborare cu faimosul compozitor Marius Moga. La scurt timp, efectul aceastei intamplari o determina sa puna pauza carierei de avocat si sa isi asculte dorinta inimii.

Prima piesa compusa de Marius Moga pentru Theodora se numeste “ From Paris with love ” alaturi de cunoscutul dj-ul francez Greg Basso.

In timpul liber urmareste chiar si in mod repetat anumite piese de teatru pe care le savureaza ca prima data. Iubeste lectura, sportul si adora sa calatoreasca alaturi de prietenii ei apropiati. In prezent se imparte intre Romania, Miami si Los Angeles, America fiind o piata cu multe oportunitati pentru cariera sa de modeling.

In 2014, Theodora lanseaza“Cu tine pe mine” o piesa hot, cu accente reggae, in colaborare cu Pacha Man, ce este insotita de un videoclip incendiar in care o vedem pe artista in ipostaze inedite, de la antiteza inger-demon la o atitudine glam, de sexy lady.

#CeTare! Theodora revine in 2015 cu un nou single si videoclip, de aceasta data, featuring Cortes, dupa super-colaborarea cu Pacha Man.