Artisti >

Simona Nae

Simona este o voce recunoscuta in industria muzicala romaneasca si o prezenta carismatica. Este foarte ambitioasa si increzatoare in propriul talent. Muzica a atras-o de mica, la cinci ani castiga o preselectie pentru corul Meloritm. Corul Meloritm a fost primul pas catre o cariera de succes, iar la 6 ani Simona devine solista prestigiosului cor.

De la 7 ani Simona participa la concursuri de muzica usoara, dedicate copiilor. Tot la 7 ani devine eleva liceului George Enescu din Bucuresti, la sectiunea pian. Un an mai tarziu, Simona renunta la prima dragoste «pianul», pentru «instrumentul zeilor» – harpa.

La pian nu renunta definitiv, ci il trece ca instrument secundar de studiu. In perioada gimnaziului si a liceului obtine numeroase premii la concursurile de muzica usoara, pian si harpa.

Dupa terminarea liceului, Simona da concurs de admitere la Conservatorul din Bucuresti si este admisa la sectia canto clasic, prima pe lista. In anul 2005, lanseaza primul album, intitulat “Simona Nae”.

Primul extras single de pe album este “Spune-mi cine”, un featuring cu Connect-R, pentru care cei doi lanseaza un videoclip in octombrie 2005.

Urmeaza hitul “Coji de portocale”, o colaborare cu Cristi Nistor, piesa ce se afla, si acum, in sufletele oamenilor. Fanii Simonei Nae o cunosc si din colaborarile cu Negrutzu (Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est) si cu trupa Sistem, pentru single-ul “Sperante”.

2013 – Simona Nae lanseaza single-ul “2 nebuni”, una dintre cele mai ascultate piese de pe radio, fiind fredonata de multa lume. Dupa “2 nebuni”, urmeaza “K pe beat”, inca o piesa energica si care iti aduce cheful de party. Simona Nae colaboreaza in 2014 cu Ralflo, pentru single-ul “Doar tu”.

2014 – colaboreaza cu Ralflo pentru piesa “Doar tu”, Simona lanseaza single-ul si videoclipul “Indian Summer”, clip care se concentreaza pe sarmul, silueta perfecta, senzualitatea si feminitatea versatila a Simonei si astfel dezvaluie o ipostaza diferita a artistei.

2015 – Simona lanseaza single-ul “Tu me amas”. Cu cateva zile inainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat în avanpremiera de catre oameni alesi intamplator pentru ca artista sa poata vedea la cald prima reactie a oamenilor in momentul in care ascultau piesa. Urmeaza colaborarea cu baietii de la The dAdA pentru single-ul si videoclipul “In culori”.

Piese din portofoliu:

2 nebuni

Coji de portocale

K pe beat

Doar tu