Artisti >

Robert Toma

Robert Toma, cantaret, compozitor, producator, s-a nascut pe 10 martie 1989. Inca de la primul lansat – “Tot ce mi-a ramas” (in colaborare cu Liviu Teodorescu si ADDA), pe care l-a lansat in 2015,  a cucerit publicul si topurile muzicale.

Tot in 2015, artistul a mai lansat doua super colaborari, cu Marius Moga – “Toata vara” si cu Amna – “In oglinda”. Piesa “Toata vara” este compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Marius Moga si Robert Toma, iar videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si te transpune direct in atmosfera de distractie de la mare, “Toata Vara”. 

Intr-un singur an, Robert Toma reuseste sa fie considerat una dintre revelatiile din muzica romaneasca: milioane de vizualizari pe YouTube, primele locuri in topurile muzicale, colaborari cu artisti de top, compozitor a numeroase hituri. Un debut fulminant pentru Robert Toma, artistul si compozitorul care a adunat peste 40 de milioane de vizualizari la piesele lansate pana in prezent – “Tot ce mi-a ramas” feat. Adda & Liviu Teodorescu“Toata vara” feat. Marius Moga si “In Oglinda” Amna feat. Robert Toma.

Pe langa piesele lansate, Robert Toma este si compozitor, iar printre artistii pentru care a compus se numara Andra, Marius Moga, Ruby, Amna, Adela Popescu, Adda, Liviu Teodorescu etc.

Robert Toma incepe anul 2016 cu un nou single, “Binele ce imi face rau”, in colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul si juriul la Vocea Romaniei, in 2013, in echipa lui Marius Moga. O coproductie Cat Music si DeMoga Music, piesa este compusa de catre Robert Toma, in “Tabara de Muzica 3” – la Cheia, impreuna cu Liviu Teodorescu, Loredana Cavasdan, Adda, Marius Moga, Ionut “Yogi” Vasilache si Mircea Pavilcu.

Tot in 2016, Robert lanseaza primul lui single solo – “Te dezbrac din priviri”. Ca si in cazul celorlalte piese ale sale, Robert este compozitorul noii piese, de aceasta data alaturi de Alex Parker si Adrian Klein. Videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir.

La sfarsit anului 2016, am aflat cum traieste lumea buna! Robert Toma a lansat “Cum traieste lumea buna”, o piesa pe care sigur o s-o asculti pe repeat!  Sampanie, lux, caviar“. Oare asta este reteta pentru o relatie fericita sau pentru un weekend reusit?

Piese din portofoliu:

“Tot ce mi-a ramas” (feat ADDA & Liviu Teodorescu)

“Toata vara” (feat Marius Moga)

“Binele ce imi face rau” (feat Jovanna)

“Cum traieste lumea buna”