Artisti >

Mossano

Mossano (Lucian Mosanu) este un proiect aparut pe piata in 2009. Succesul a venit odata cu hitul Indianotech, piesa care a ocupat primele pozitii ale topurilor de specialitate.

Cu o experienta de peste 10 ani in muzica, Lucian Mosanu si-a descoperit veleitatile de DJ inca din adolescenta, cand ajunge DJ rezident intr-un club din orasul natal. In acea perioada il intalneste pe Adi Colceru, cunoscut ca David Deejay, iar in 2005 Mosanu se muta  in Bucuresti, continuand colaborarea cu David.

Lansat in 2009, hitul “Indianotech” a urcat repede in topuri, iar Mossano se bucura de succes international. Videoclipul piesei a aparut in februarie 2010.

Peste 4 milioane de ascultatori ale posturilor cele mai importante de radio au votat “Indianotech” ca fiind hitul primaverii anului 2010 si cel mai difuzat single de la radio, conform Nielsen Music Control.

Hit zdrobitor, “Indianotech” a devenit un succes internațional si a ocupat poziții de top in Turcia, Grecia, Albania, Polonia, Rusia, Spania sau Bulgaria. In plus, si remixurile piesei, realizate de Connect-R si Sonny Flame s-au bucurat de acelasi succes.

Zingarinho“, cel de-al doilea single, produs de catre David Deejay, a fost lansat in aprilie 2010 și a avut același succes. Cu aceleași influențe indiene, “Zingarinho” a devenit rapid unul dintre cele mai difuzate single-uri in vara anului 2010, clasandu-se rapid pe prima pozitie in Turcia.

Colaborarea dintre Mossano si David Deejay este din ce in ce mai fructuoasa. David compune in martie 2011 single-ul “Caramba”, cu care Mossano cucereste topurile muzicale, iar in 2012 hitul “Una Serenada”, ce se bucura de succes la nivel international.

La inceputul anului 2014, Mossano lanseaza single-ul “I promise you”.