Artisti >

Mary Lee

”Mary Lee”, pe numele ei adevarat, Stirbescu Loredana Maria este o tanara din Rm Valcea, nascuta pe data de 11 ianuarie 1988.

Inca din copilarie isi descopera inclinatiile muzicale, iar primul contact cu muzica il are in corul scolii. La varsta de 12 ani incepe sa frecventeze clasele Scolii Populare de Arta sectiunea canto-chitara. In paralel, face cursuri de teatru si dans modern.

Dupa numai 3 ani, infiinteaza trupa dance ”2 HOT”, cu care participa la numeroase spectacole, concursuri si emisiuni.

Primul eveniment major al carierei artistei are loc la varsta de 18 ani, cand primeste propunerea de a modera o emisiune de divertisment pe un post local de televiziune. Dupa doi ani petrecuti in fata camerei de filmat, timp in care si-a insusit cunostinte care, asa cum marturiseste, au ajutat o enorm pana in prezent, artista decide sa se dedice in totalitate carierei muzicale, iar restul activitatilor trec in plan secund.

A cochetat cu diferite stiluri muzicale, de la R&B, jungle, la hip-hop, dance si invatat de la cei mai cunoscuti producatori muzicali, cum ar fi Narcotic Sound, Deepcentral, Win Production,

In 2015, Mary Lee lanseaza single-ul si videoclipul “Riky Riky”. Piesa vorbeste despre eternul flirt dintre un baiat si o fata, o joaca nevinovata, pe ritmuri reggae.

“Cred ca in fiecare fata se afla cate o Mary Lee, atunci cand intalneste pentru prima data un baiat, iar interjectia “Riky” este, de fapt, elementul care da culoare melodiei”, declara Mary.