Artisti >

Like Chocolate

Trupa Like Chocolate a insemnat la inceput: Betty si Andra, doua fete care, pe langa o imagine fresh, au si vocile necesare pentru a sustine oricand un show live.

Single-ul lor de debut, “Da Bomb”, a fost produs de baietii de la Narcotic Sound, fiind remixat de LLP, varianta ce a adunat in scurt timp peste un milion de vizualizari pe YouTube.

La inceputul anului 2012, cele doua fete lanseaza piesa “Maria Maria”, produsa de catre Alin Radu si Vlad Petre si remixata si reorchestrata de LLP. In scurt timp, piesa cucereste topurile din Romania, Grecia, Bulgaria, Israel si au stationat pe primele locuri mai bine de 6 luni.

Dupa toate acestea, Like Chocolate lanseaza un videoclip plin de savoare, dar si cu un site. Regizat de catre Spike, clipul reda atmosfera din cluburi si se muleaza perfect pe sound-ul fresh si plin de vibe pozitiv emanat de single.

Ulterior, Like Chocolate lanseaza “Mr. Celentano” – o piesa cu un sound cool, un refren catchy si tonalitatea extrem de vesela. Piesa este compusa de catre Sorin de la Crush, impreuna cu Florin Nedelcu si Matteo. Betty si Andra, componentele trupei Like Chocolate, au ţinut si de această data sa isi puna amprenta asupra noului single, astfel ca, impreuna cu Matteo, au scris versurile piesei “Mr. Celentano”.

Dupa ce toata primavara anului 2013 am ascultat hit-ul “Placeri Nevinovate”, trupa Like Chocolate a lansat single-ul “TaraBoy”. Este o piesa fresh, catchy, cu un sound care se potriveste perfect cu serile de vara.

La inceputul anului 2014, Like Chocolate, avand-o in componenta doar pe Andra, a oferit fanilor un cadou muzical, piesa “Noaptea fetelor”, produsa in studiourile Lanoy. In acelasi an, Like Chocolate colaboreaza cu Matteo pentru single-ul “Pe drumul meu”.

2015 – apare videoclipul “Romeo si Julieta”, cu o multitudine de personaje si tipologii de barbati, povesti amuzante, dar si povesti sensibile, multe lucruri de invatat si aplicat intr-o relatie. Tot in 2015, apare colaborarea cu F. Charm pentru single-ul “Guatemala”.

Piese din portofoliu:

Mr. Celentano

Maria Maria

Placeri nevinovate

TaraBoy

Noaptea fetelor