Artisti >

Lavinia

Lavinia Pirva s-a nascut pe 21 noiembrie 1984 in orasul Timisoara.

In copilarie, Lavinia visa sa devina invatatoare sau profesoara de muzica, insa destinul a indreptat-o spre alte domenii: modellingul, apoi muzica. A prezentat creatiile celor mai mari case de moda din Romania, iar in 2000 si 2001 este desemnata Miss Timisoara si Miss Litoral. Dupa absolvirea Liceului “Anghel Saligny” in 2002, Lavinia urmeaza Facultatea Romano-Americana, sectia Management si Marketing.

In 2003, alaturi de Doinita Veleanu, formeaza trupa Spicy, iar primul lor single este “Mi-e frica (sa dorm singurica)”. Au urmat alte cateva piese de succes – “Aroma dragostei”, “Chipul tau”, dupa care, in 2005, Spicy se destrama. Dupa doua albume – “Bikiny Party” si “Aroma Dragostei”, Lavinia Pirva decide sa urmeze o cariera solo.

Tot in 2005, Lavinia incepe cariera solo, cu un prim material discografic – “Doar eu”. Albumul contine hiturile “Doar eu sunt perechea ta” feat Korekt, “Suflet langa suflet” feat Marcel Pavel si “As zbura”.

In 2006, Lavinia a lanseaza albumul ‘Vida Mia’, iar in 2008 “Dragoste in secret”. Urmeaza in 2010, single-ul “Ai Ai Ai”, iar in 2011 single-ul “Up & Down”

De-a lungul timpului, Lavinia Pirva a realizat proiecte muzicale alaturi de Marcel Pavel, Adi Cristescu, Funky DJ’s, Dani Alexandrescu, Tom Boxer, Connect-R, Nick Kamarera, Chris Mayer.

In 2013, Lavinia se intoarce in atentia publicului din Romania cu un nou single in limba maternal “Povesti cu zane”, compus de Kazibo Music, un featuring cu Kaira ce marcheaza o schimbare de stil muzical pentru frumoasa artista.

In 2014, Lavinia lanseaza o frumoasa balada “Dragoste cu imprumut”, alaturi de un video filmat intr-o herghelie din Bucuresti, echitatia fiind o mare pasiunea de-ale Laviniei.

In 2015, Lavinia lanseaza singe-ul si videoclipul “Aroma del Amor”, un parfum pe note flamenco. O poveste inspirata din cultura spaniola, cu un dans autentic de flamenco ce il are ca protagonist pe Lucas Molina, singurul dansator de flamenco din Romania, dar si look-ul senzational al Laviniei, ce evoca carisma si senzualitatea femeilor latine, personaje puternice si spectaculoase.

Piese din portofoliu:

Aroma del Amor

Dragoste cu imprumut

Povesti cu zane

Doar eu sunt perechea ta

Vida Mia