Artisti >

Jasmine Saraj

Jasmine Saraj s-a nascut pe 29 august 2001 si in prezent este eleva a Mark Twain International School si eleva externa a Colegiului de muzica „George Enescu” Bucuresti.

Pe langa orele de la cele 2 licee, Jasmine studiaza de la 5 ani canto la Scoala de Muzica Crina Mardare si este membra a Clubului de dans sportiv in perechi, Dancevision. Tanara artista a inceput sa cante la varsta de 5 ani in corul de copii BIMBAM, alaturi de care participa la numeroase concursuri si, tot la 5 ani, incepe sa studieze pianul.

La 6 ani lanseaza prima piesa “Eu sunt aproape mare”, compusa de catre Adrian Ordean, piesa cu care ajunge in finala Mamaia copiilor. Anul urmator, Virgil Popescu ii compune piesa “Sunt sic”, melodie cu care castiga Premiul I la Sectiunea de Interpretare a Festivalului Mamaia Copiilor. Urmeaza colaborarea cu Dan Dimitriu, care ii compune melodia “Asa sunt eu” si cu Catalin Dascalu, compozitorul pieselor Mama, Beautiful day, Ce au toate fetele astea?, Hey, tu!, Danseaza samba, cu care castiga numeroase premii.

De-a lungul timpului, Jasmine a lansat 3 albume: “It’s Christmas”, “Mama” si “It’s Christmas again”, toate insotite de spectacole de lansare la Palatul Copiilor, respectiv Teatrul Tandarica, fiind preluate de Televiziunea Romana. La 10 ani participa la filmarea a 15 emisiuni de muzica pentru copii “Televiziunea copiilor” (in genul scolii vedetelor), iar pe ultimele zece le si prezinta.

Din 2012, prezinta festivalul anual „Mamaia copiilor”, transmis in direct pe TVR 1 si din 2010 prezinta Festivalul international „Music for kids”, ce are loc in Iasi. In plus, tanara artista face parte din trupa de actorie MIDACRIS, cu care pune in scena spectacole la Teatrul Nottara (unul in stagiunea de iarna si celalalt in stagiunea de vara).

Jasmine lanseaza primul sau videoclip in 2013, pentru piesa „Merg mai departe”, un featuring cu Mario Fresh, ocazie cu care initiaza o campanie umanitara de strangere de ajutoare pentru familii nevoiase, cu multi copii.

In 2014, Jasmine colaboreaza din nou cu Mario Fresh pentru single-ul „Alo! Alo!”, piesa lansata alaturi de Cat Music si compusa de catre Catalin Dascalu, insotita de un videoclip care ilustreaza energia debordanta a tinerilor artisti, intr-o lume plina de culoare, fericire si fara griji.

Dupa feat-urile cu Mario Fresh pentru single-urile “Merg mai departe” si “Alo Alo”, Jasmine Saraj colaboreaza in 2015 cu o alta tanara artista – Yoyo – si au ceva “De povestit”.