Artisti >

Glance

Glance Al-Massany s-a nascut in 1989, in Bucuresti si a trait o buna parte de timp in Yemen. La 13 ani descopera ca isi doreste foarte mult sa cante, iar la 15 ani se intoarce in Bucuresti, unde muzica ajunge prioritatea sa.

Timp de 3 ani evolueaza ca dansator si colaboreaza cu Alb Negru, Cristina Rus, Anda Adam, Lili Sandu sau Aisa si Dj Yang. Ca dansator de streetdance, Glance a castigat locul al treilea la un concurs european.

Primul contact cu un studio de inregistrari il are in urma cu cativa ani, la Gabi Huiban, unde inregistreaza primele piese, iar primul contact cu scena muzicala il are odata cu lansarea hitului „Sexy girl”, in 2010, alaturi de trupa Heaven, piesa ce cucereste topurile muzicale din Rusia, Turcia, Cipru, Grecia.

In 2012 se alatura echipei Kazibo Music, unde lanseaza piesa „Slow”, feat Eila. Urmeaza o super colaborare cu Elena Gheorghe, pentru hitul „Ecou”, cea mai difuzata piesa a anului 2013 la posturile radio si tv din Romania. Tot in 2013, lanseaza piesa „Cinema”, un feat cu Mandinga si feat-ul cu Crush & Alexandra Ungureanu – „Iubire de-o vara”.

Colaborarea cu Elena Gheorghe continua si pentru piesa “Mamma mia”, o poveste filmica, plina de umor si intrigi amoroase cu atmosfera siciliana, care recreaza in detaliu o nunta din sudul Italiei. Hitul „Mamma Mia” a cucerit topurile muzicale din Polonia, Spania, Italia, Sua si a adunat peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube.

Dupa ce au scris istorie si au stabilit un nou trend muzical cu hiturile “Ecou” si “Mamma Mia (He’s Italiano)”, Glance si Elena Gheorghe continua povestea de succes cu single-ul “In bucati”, alaturi de NAGUALE, lansat in toamna anului 2014.