Artisti >

El Proyecto

Trupa El Proyecto se infinteaza in 2011, cand baietii se cunosc la studio si lucrand la mai multe piese isi dau seama ca formeaza o echipa buna si ca ar trebui sa porneasca impreuna la drum.

Fiecare dintre membrii formatiei are o mica istorie legata de dans si muzica, dar din colturi diferite ale lumii.

Diego Deniva este un roman, fost cetatean spaniol, plin de viata si energie, care a studiat de la varsta de 14 ani dansul. Dupa ce a castigat numeroase concursuri de dans in Romania si in Spania, Diego si-a dat seama ca are si o pasiune ascunsa: Muzica.

Blake, cunoscut de prieteni si apropiati sub numele de “Rime”, este un tanar bucurestean, fost dansator care reuseste intotdeauna sa uimeasca pe toata lumea prin abilitatea de a face rime pe loc despre orice subiect. S-a indragostit de muzica la o varsta frageda si s-a apucat serios de studiul ei la 14 ani. El este mai mult cunoscut in lumea underground a muzicii hip-hop si a avut numeroase colaborari cu nume sonore din actuala industrie muzicala. Pasiunea si dorinta de a scrie istorie l-au motivat pe Blake sa nu se opreasca niciodata din studiul muzicii.

Andy Robert, misteriosul component al formatiei este un tanar ambitios care doreste sa modifice zicala “Muzica a fost inventata deja!”. Indragostit de mic de muzica, a inceput sa isi dezvolte abilitatile din 2000 cand a descoperit primul soft de productie. In 2008, este angajat la un studio din Bucuresti unde reuseste sa acumuleze si mai multa experienta, ducand hobby-ul numit muzica la urmatorul nivel: pasiune.

Cei trei membri “El Proyecto” – Coral Blake, Diego Deniva si Andy Robert lanseaza primul single, “Ella Bella”, in vara anului 2012. La scurt timp, trupa sustine primul sau concert in cadrul festivalului “Vama Veche Salsa Week & Bachata”, organizat chiar de managerul formatiei, Wilmark, de la acea vreme.

Urmeaza in 2013, colaborarea cu trupa Proconsul pentru single-ul “No matter what”.

Dupa “Ella Bella” – single-ul lor de debut si colaborarea cu trupa Proconsul  pentru piesa “No Matter What”, Andy, Liviu si Diego aka El Proyecto lanseaza alaturi de Dana Nalbaru videoclipul single-ului  “Un million”, imbinarea perfecta intre muzica si dans.

2014 – Ce sa fac?  El Proyecto revine cu un single cu versuri in limba romana. Single-ul “Ce sa fac” este compus de cei trei baieti, in studioul lui John Puzzle si vine insotit de un lyric video amuzant.

2015 - Baietii de la El Proyecto colaboreaza cu Jolie pentru single-ul “Tequila”. Fuziunea dintre limba romana, limba spaniola si beat-ul cu influente reggae sunt ingredientele pe care mizeaza baietii de la El Proyecto si Jolie.

Piese din portofoliu:

Ce sa fac?

Tequila

Un milion (feat Dana Nalbaru)

Proconsul feat. El Proyecto – No matter what

El Proyecto – Ella bella