Artisti >

Ecaterine

Tanara, frumoasa si pasionata de muzica, Ecaterine s-a nascut in Timisoara in anul 1987. Tinerei i-a fost insuflata dragostea fata de muzica inca de cand era copil, doarece tatal ei canta la acordeon, si astfel a prins drag de tot ce inseamna acorduri muzicale, inca de la primii pasi.

Primul contact cu muzica l-a avut la varsta  de 7 ani, pe scena unei serbari scolare, ocazie cu care mica Ecaterine realizeaza ca muzica este adevarata ei chemare. Urmeaza cursurile Liceului de Muzica “Ion Vidu”, unde studiaza pianul si vioara. In paralel, Ecaterine urmeaza cursuri de canto si isi perfectioneaza tehnica vocala. Spontana si charismatica, devine prezentatoare TV la un post local, din Timisoara.

Alaturi de Cat Music, Ecaterine lanseaza primul sau single, “Secretul tau”, rezultat al colaborarii sale cu celebrul DJ Sava. Toamna anului 2013 vine cu primul videoclip al frumoasei artiste, “Zi cu soare”, in colaborare cu Dima.

Dupa piesa “Zi cu soare”, cu care ne-au incalzit zilele ploioase si mohorate, Ecaterine si Dimitri, unul dintre cele mai fresh proiecte din muzica romaneasca, pornesc in cautarea distractiei pana in zori in videoclipul “Chiky Lala”, o invitatie la aventura si dans.

In martie 2015, Ecaterine lanseaza cel mai pasional videoclip din cariera ei, “Flacari in rai”, o frumoasa balada de dragoste cu un aer melancolic. Daca primele sale piese sunt dance, pline de energie si culoare, Ecaterine schimba registrul muzical si lanseaza o piesa pop-rock, care confirma maturizarea sa artistica si in care artista afirma ca se regaseste.

In anul 2016, Ecaterine si Dimitri au lansat “Adrenalina”, iar in 2017 Ecaterine a lansat “Phoenix” si “LaLaLa” (feat. Dimitri).

Piese din portofoliu:

Flacari in rai

Chiky Lala

Zi cu soare