Artisti >

DJ Layla

DJ Layla este o colaborare celebra intre Radu si cea mai sexy DJ-ita din Romania.

DJ Layla a devenit cunoscuta odata cu lansarea hitului “Single Lady”. Piesa este compusa de catre Radu Sirbu in 2008 si a cucerit topurile muzicale din Romania si Republica Moldova. Mai mult, piesa s-a auzit la unele dintre cele mai importante radiouri din Europa si a ocupat locul al patrulea in topul “World Music Chart”.

In 2009, DJ Layla a fost nominalizata la premiile Romanian Music Awards pentru categoria Best New Entry, dar si la Romanian Top Hits – Best Featuring.

In 2010, hitul “Single Lady” a fost desemnat “Most Broadcasted Song” la premiile Radio Romania Actualitati.

Cel de-al doilea single, “City Of Sleeping Hearts”, este o colaborare cu Dee-Dee, o alta artista descoperita de catre Radu Sirbu. Alaturi de Dee-Dee incepe un lung turneu de promovare – Single Lady Tour, care a durat mai mult de 1 an si a insumat peste 80 de concerte in Romania, Moldova si tarile CIS.

Tot in 2010, DJ Layla lanseaza single-ul “Drive” la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Rusia – Europe Plus Live, alaturi de Dee-Dee si Radu Sirbu. In acelasi an, DJ Layla anunta lansarea albumului de debut “Single Lady”, produs de Rassada Music: 12 piese si remixuri printre care cele doua hituri ale artistei “Single Lady” si “City Of Sleeping Hearts”, cat si cel de-al treilea extras pe single ( Drive), lansat odata cu aparitia albumului pe piata.

Iunie 2011 – DJ Layla lanseaza single-ul si videoclipul “Party Boy”.

Un an mai tarziu, ne prezinta single-ul “I’m Your Angel”, in colaborare cu Sianna. Cateva saptamani mai tarziu, piesa ocupa prima pozitie in clasamentul Top Airplay Moldova.

In decembrie 2013, proiectul lanseaza “Searching 4 Love”, in colaborare cu Lorina, dar si track-ul “Without Your Love” (la inceputul lui 2014), featuring Sianna.

“Kill Me Or Kiss Me” este single-ul lansat in 2015, piesa scrisa si produsa de catre Radu Sirbu si Sianna.