Artisti >

Denisa Trofin

Denisa Trofin s-a nascut pe 26 iulie 1997 in Bucuresti si, in prezent, este eleva a Colegiului National Matei Basarab din Bucuresti.

A inceput sa cante de la varsta de 5 ani si, din 2007, studiaza pianul. Pana in 2008 a facut parte din grupul muzical Miracol, clasa doamnei Gabriela Sauciuc Cicone, iar in 2014, a absolvit Scoala de Arta Bucuresti, sectia Canto – Muzica Usoara, clasa doamnei Viorela Filip.

La varsta de 5 ani am simtit un fel de conexiune cu muzica si, desi eram mica, ma duceam cu cel mai mare drag la orele de canto. Fiecare moment de pe scena e unic in felul lui si mereu ma incarc cu multa energie pozitiva cand ma aflu in fata publicului” – Denisa Trofin.

Zeci de premii muzicale, participari la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, cat si participarea in distributia unor piese de teatru reprezinta un inceput promitator in industria muzicala romaneasca pentru Denisa Trofin.

Primul ei single, “Orice ar fi” a fost lansat in luna mai a anului 2013 si este compus de catre Phelipe si Cortes. Au urmat, in 2014, piesele “Eu vreau” si “Ultimul sarut”. Single-ul “Ultimul sarut” reprezinta prima colaborare a artistei cu Cat Music. Piesa este compusa de catre Marius Draghici, Marius Dia, iar de productie s-au ocupat Lorean Georgian si Catalin Fantaneanu.

In 2015, Denisa Trofin lanseaza primul videoclip din cariera si single-ul “Oxigen”, o frumoasa balada de dragoste. “Oxigen” este compusa de catre Mario Stoica, Lucian Stana, Ciprian Blaga si Mihai Doru Pop, iar videoclipul este regizat de catre Vali Barbulescu.

Imi doresc sa ajung cat mai sus in topurile muzicale din Romania si de ce nu, dupa multa munca, poate, si in topurile internationale. Cariera mea muzicala vreau sa fie una in care toate partile bune si frumoase sa le eclipseze pe cele negative si cu muzica mea sa pot transmite oamenilor ceea ce simt” – Denisa Trofin.

Dupa o perioada aglomerata, in care scoala a ocupat primul loc in viata Denisei Trofin, artista lanseaza un nou single – “Cum ar fi?”. Dance si cu un refren catchy, piesa este compusa de catre George Papagheorghe, Erik si Marius Dia, cel din urma este si printre compozitorii single-ului “Ultimul sarut”, lansat de catre Denisa in urma cu 2 ani.