Artisti >

Darone

Darone (Deaconu Dan Andrei) s-a nascut pe 17 Februarie 1987, este un compozitor si producator roman ce a avut lansarea oficiala in 2008, odata cu lansarea piesei “The time has come”, lansare ce a coincis si cu prezenta in topul oficial Beatport, cu o importanta sustinere din partea unor DJ-i relevanti.

Ascensiunea a continuat cu piese ca “For my love”, remixuri pentru “Second Life – Supernatural”, “Liam Goodwin – Chiriqui” si faimosul mash-up la “Sexy thing”, piesa interpretate de catre David Deejay & Dony.

In 2008, a inceput colaborarea cu diversi artisti din industria muzicala, iar piesele produse de el au ajuns in topuri, la scurt timp dupa lansare. Dintre acestea amintim: “Ryan & Radu – Rush Love”, “Heaven feat. Glance – Sexy girl”, “Giulia – Vorbe goale”, “Glance & Mandinga – Cinema”, “Dj Project – Mii de cuvinte”, “Hotel”, “Adina & Mirame – Lipsa ta”, “Kaira & Sisu – Condamnati la fericire”.

Scena muzicii clubbing a cucerit-o cu piese ca “Insomnia”, “You’re My Lover”, “I Am Alive”, iar in 2014 a lansat un remix pentru track-ul “Revolution”, semnat Markus Schultz, versiune folosita de catre Markus in turneul “Scream 2″, ca intro track.

La sfarsitul anului 2014 a lansat piesa “Believe in you”, alaturi de Amanda Wilson, vocea celebra a piesei “Seek Bromance”, a lui Tim Berg (Avicii). Single-ul “Believe in You” este compus de catre Darone, Amanda Wilson si Thomas Kent.

In 2015, colaboreaza cu Bianca Linta pentru single-ul “Home Again”. Bianca Linta este o artista originara din Romania care face furori in SUA si poate fi descrisa ca o ‘Ioana d’Arc’ moderna printre DJs si solistii EDM