Artisti >

Brighi

Brighi este primul artist din Romania care a lansat o piesa in colaborare cu celebrul rapper american Snoop Dogg. “Play me like a violin” a fost produsa in studiourile HaHaHa Production si este piesa de debut a Brigittei “Brighi” Balogh, iar videoclipul a fost filmat in Milano.

A inceput sa cante de la o varsta frageda, pe acasa in Oradea, in fata blocului. La varsta de 9 ani, parintii au inscris-o la scoala de canto. Au urmat numeroase participari la concursuri si festivaluri de muzica, cum ar fi “Festivalul Nymphea Music”, in 2005, “Festivalul Stelutele Marii” (2006), “Festivalul de Muzica Usoara Mamaia” (2008), “Megastar”, “Se cauta o stea”, “X Factor” (Ungaria).

Urmeaza colaborarea cu trupa Sistem, alaturi de care canta timp de un an si au concerte atat in tara cat si in strainatate: Nicki Beach – Marbella, Santiago de Compostela, in Spania, la Festivalul Europe on water – Su Üstünde Avrupa, in Istanbul, la “Baltic Beach Party in Liepaja”, in Letonia si la Bergen, in Norvegia.

In anul 2011, Brighi a facut un pas important in cariera si a intrat in gasca de la HaHaHa Production, casa de productie care a facut posibila colaborarea dintre artista si Snoop Dogg, lansand piesa Play me like a violin. Pentru aceasta colaborare, Brighi a fost aleasa in urma mai multor preselectii. Videoclipul piesei s-a filmat la Milano, la inceputul anului 2012. “Play me like a violin” a fost difuzata in tari ca Spania, Italia, Germania.

De la mega-colaborarea cu Snoop Dog pentru single-ul “Play me like a violin”, frumoasa artista a lansat feat-uri cu Speak, Pacha Man sau Dorian, iar single-ul “Motivul meu” este lansat dupa participarea in cadrul celui de-al patrulea sezon “Vocea Romaniei”, unde Brighi a ajuns in semifinala.

Semifinalista “Vocea Romaniei”, lanseaza in 2015 single-ul si videoclipul “Motivul meu”, featuring Silviu Pasca, o poveste cinematografica, plina de romantism si emotie, care recreaza in detaliu 6 casatorii inspirate din cultura si traditiile occidentale.

In 2015, Brighi colaboreaza cu baietii de la proiectul YorGa pentru primul lor single “Strop de fericire / Every drop”, lansat concomitent in limba romana si in limba engleza.

Noiembrie 2015 – Brighi lanseaza single-ul “Invizibila”, prima piesa compusa integral de catre ea insasi, insotita de un videoclip cu o poveste cinematografica cutremuratoare.

Piese din portofoliu:

Invizibila

Motivul meu (feat Silviu Pasca)

Prada de razboi (feat Speak & Cabron)

Strop de fericire / Every drop (feat YorGa)

Te-am iubit