Artisti >

Bianca Linta

Bianca Linta este un adevarat artist: model, DJ, cantareata si producator muzical. Artista s-a nascut in Romania, dar a plecat impreuna cu familia in copilarie in Statele Unite, la New York. A inceput sa mixeze si sa compuna la 20 de ani si a fost descrisa de presa americana ca ”Ioana d’Arc din viitor”. Bianca Linta a mixat in numeroase cluburi si festivaluri din SUA, alaturi de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method etc.

Bianca spune ca fara muzica nu ar exista si ca muzica este ca Nirvana pentru ea. A studiat la Scratch Academy, cu DJ Esquire ca influencer. Insa, fiind foarte pasionata de muzica, Bianca Linta s-a lasat influentata si de DJ ca Erik Floyd, Chachi, Rick Wonder. Mai tarziu, printre artistii care au inspirat-o se numara DVBBS, Showtek, Martin Garrix, Alesso, Botnek.

In 2015, Bianca Linta lanseaza single-ul “Naughty Truck”, simultan in opt tari. Piesa este compusa de Bianca Linta, alaturi de Marius Moga, Madalin Rosioru si Ionut Marius Vasilache. Regizat de iRonic, videoclipul surprinde o imagine originala si o poveste ce sustine mesajul piesei.

Un an mai tarziu, artista lanseaza “In a high”, iar in anul 2017 colaboreaza cu Monoir pentru “Golden sands”.