Artisti >

ANLORA

Nascuta in Franta pe 11 august 1992, Anlora si-a petrecut copilaria in Anglia, unde a facut parte dintr-un cor si in Camerun, unde a jucat in numeroase piese de teatru.

Anlora, pe numele sau real Anne-Laura Noupadja, a participat la numeroase concursuri de frumusete, iar unul dintre premiile obtinute este Miss Black Beauty, in cadrul unuia dintre cele mai importante concursuri din Franta.

Intre muzica, dans si cursuri de teatru, Anlora combina cariera muzicala cu studiile economice, la o universitate din Bucuresti. Pasiunea pentru muzica a mostenit-o de la bunica sa din Romania, de care este foarte apropiata.

Primul sau single, “Hard On You (A Paris)”, este compus de catre Kazibo Music, iar versurile sunt scrise de Anlora si combina perfect accentul frantuzesc cu limba engleza. Videoclipul de imagine este regizat de catre Bogdan Zaharescu, iar ANLORA aduce o nota fresh si exotica unui proiect de renume din muzica romaneasca – DJ Project.

In 2015, Anlora colaboreaza cu CRBL pentru single-ul si videoclipul “Plange sufletul meu”, o piesa personala, cu un mesaj emotionant.