Artisti >

Adina

Adina infiinteaza in anul 2005 trupa Heaven. Adina Postelnicu a participat la concursul „Alege ASIA“, la Pro TV, unde a cunoscut-o pe Roxana Spoiala. Cele doua au cooptat-o apoi si pe sora Adinei, tot Roxana, si astfel a luat nastere trupa Heaven.

Anul de debut 2005 a fost, fireste, plin de premiere: Heaven sustine primul concert, prima emisiune si primul videoclip. O frumoasa surpriza pentru public a fost colaborarea cu regretatul Gil Dobrica.

In anul urmator, fetele au filmat doua videoclipuri si au lansat primul album, in cadrul unui eveniment grandios organizat la Palatul Copiilor. Succesul trupei Heaven a venit odata cu gala “MTV Music Awards”, care le-a adus trofeul pentru “Cel mai bun debut”. Albumul contine 14 piese, iar piesele “Pentru totdeauna”, lansata in 2005, “O parte din rai”, lansata in 2006 si “Du-ma pe o stea”, lansata in 2006, au singurele piese care au beneficiat de videoclip. “O parte din rai” a fost singura balada de pe album la care a fost realizat si un remix. In 2007, frumoasele fete de la Heaven colaboreaza cu No Mercy, pentru single-ul “Let’s dance”.In 2008, Roxana a parasit trupa pentru a urma o cariera solo, fiind inlocuita de Alianna, pe numele ei real Alina Rosca. In noua formula, trupa Heaven lanseaza, in vara anului 2009, single-ul “So lonely”, ce marcheaza o noua colaborare cu Costi Ionita, compozitorul piesei.

Primul succes international al trupei a fost adus de single-ul “Sexy Girl”, produs de catre tanarul compozitor Gabriel Huiban. Piesa reprezinta revenirea in forta a artistelor pe scena muzicala nationala si este un featuring cu  Single-ul “Sexy Girl” cucereste topurile de specialitatea saptamani intregi, iar in scurt timp depaseste teritoriul Romaniei si ajunge No.1 in Cipru, Grecia, Spania, Malta, Anglia. Anul 2011 incepe cu o noua surpriza muzicala din partea trupei Heaven. Fetele lanseaza piesa “Dynamite”, odata cu care Adina, Roxana si Aliana fac o schimbare de imagine, devenind o aparitie mai fresh si mai indrazneata.

In 2012, cele trei fete de la Heaven lanseaza single-ul “Sunshine”, alaturi de un nou videoclip, incendiar filmat in Palma de Mallorca. Videoclipul piesei aduna pe Youtube aproximativ 10 milioane de vizualizari. Fetele de la Heaven reiau colaborarea cu Glance si lanseaza in iulie 2013 single-ul si videoclipul “Good times”, iar in octombrie 2013, single-ul si videoclipul “Isteria”.

In 2014, Adina lanseaza primul single solo. Piesa se numeste “Lipsa ta” si este in colaborare cu Mirame. Artista marcheaza aceasta evolutie printr-o schimbare totala de imagine, mult mai provocatoare si printr-o prima colaborare, piesa ale carei versuri sunt inspirate din viata sentimentala a artistei.

In 2015, Adina continua cu lansarea celui de-al doilea single, dar si un videoclip pasional alaturi de iubitul ei, Glance.

2016 - Adina (Heaven) revine cu un nou single, “Ely” si un videoclip senzual, filmat in Antalya. Piesa este compusa de catre Stefan Mihalache (Connect-R), Razvan Matache, Florin Buzea, Tudor Ion, iar videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan si a fost filmat in Antalya (Ali Bey Resort).